2777
2789
عنوان

عشقم میخواد بره گرجستان

168 بازدید | 23 پست

سلام خوشگلا، من خیلی دلم گرفته

برای کار میخواد بره و ممکنه دیگه هیچوقت نیاد

هم برای اینکه میخواد بره و ما هرروز باهم بودیم دلم خیلی براش تنگ میشه

هم اینکه فک میکنم اگه بره منو فراموش میکنه و حتی ممکنه با کس دیگه ای اشنا بشه و تنهام بزاره

خیلی دلم براش تنگ میشه

طاقت رفتنشو ندارم

اگه منو دیگه دوس نداشته باشه اونجا و فراموشم کنه چی…؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه بیاد خواستگاری بعد عقد با هم برید؟‌

صفره صفره، شرایطشو نداره اصلا داره میره اونجا که شاید با پول بتونه خوشبختی بیاره و این چیزا اتفاق بیوفته🙂 تو ذهن منم بود… راجب ازدواجو این چیزا ام بهش چیزی نمیگم زیاد نمیخوام تو این وضعیت بره توی فکر وگرنه همش دارم تو دلم میگم کاش میومد:)

کسی که تورو بخواد باهات ازدواج میکنه و تورو هم میبره نه که بخواد همیشگی بره خارج کشور ... پس خودتو گ ...

باورت میشه توی فکرش هست این چیز اما یتیمه، هیچ کاور مالی ای هم نداره بخاطر پول زیاد یه کار ازاد پیدا کرده و میخواد بره اما واقعا از ته دلم دلم نمیخواد بره میدونی، خیلی حالم بده دوس ندارم اتفاقی که نمیخوام بیوفته

باورت میشه توی فکرش هست این چیز اما یتیمه، هیچ کاور مالی ای هم نداره بخاطر پول زیاد یه کار ازاد پیدا ...

عزیزم کسی کن تو این کاره زرتی اول کار که نمیره خارج یعنی یه ده سال کار میکنه که قلق کار بیاد دستش و ... بدون‌سرمایه بلند سده بره خارج چیکار کنه؟

من فقط حرفم اینه گول نخور مخصوصا اگه سنت کمه پسذا خیلی حرفا میرنن 

تو لیاقتت کسیه که واقعا تورو بخواد و رهات نکنه، پس اگه رفت مال تو نبوده، خودتو بیشتر دوست داشته باش ...

حرفه خیلی خوبی بود، دقیقا درست همینه، اما یذره دردناکو ناراحت کنندس…