2777
2789

خیلی دلم گرفته خیلی خیلی خیلی کل زندگیم تو حسرت هستش یک بار تو زندگیمم نشد به چیزی که میخوام برسم فقط یک بار یک بارر هرچقدرر سعی میکنم انسان خوبی باشم با بقیه خوب باشم مهربون باشم با حرفام دل کسی رو نشکونمم تا جایی که میشه با پدر مادرم خوب باشم و هواشونو داشته باشمم زنا نمیکنمم گناه نمیکنم فساد نمیکنممم دل هیچ ادمی رو با حرفام درد نیارم سر کسی کلاه نذارم باز هم زندگی روی بدشو نشونم میده یعنی چی میشد یک بار خدا حال دلمو نگاه میکرد یک بار اون خواسته ای که تو زندگیم بود براورده میشد فقط یک بار؟ کل دغدغه این روزام پسری هست که از خدا میخوام خیلی خیلی میخوامش بینهاییتتتت دلم میخوادش اینقدر خواهش و التماس کردم خسته شدم چی میشد یک بار این یکی حسرت نمیشد من که خواسته ی بزرگی از خدا ندارم:)

حالا کی گفته که خدا به بنده های بدش زندگی بد میده و به بنده های خوب زندگی خوب؟

اینهمه ادم مزخرف دیدیم زندگیای خوبی داشتن

این یعنی خدا دوستشون داشته؟

نه عزیزم ، نه..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا کی گفته که خدا به بنده های بدش زندگی بد میده و به بنده های خوب زندگی خوب؟اینهمه ادم مزخرف دیدیم ...

چی بگم والا خواهر پس چیه چیه اینهمه میگن بنده ی خوب خدا باش بنده ی خوب خدا باش حالا هم که بنده خوب هستیم یه نگاه بهمون نمیندازه

نمیدونم واقعاا یعنی هیچی رو برامون صلاح نمیدونه

تواینجور فک میکنی بعدا بخاطر اینکه یه چیزیو بهت نداده شکر میکنی چون میفهمی به صلاحت نبوده توبه خوب بودنت ادامه بده مطمئن باش خداحواسش بهت هس

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید خواسته اون یک چیز دیگه باشه شاید خوب نباشه تو چه میدونی همه خواسته ها براورده نمیشن که

درسته عزیزمم ولی من از وقتی یادم میاد هیچکدوم از خواسته هام براورده نشدن همه تبدیل به یه حسرت شدن تو کنج دلم خاک میخورن

درسته عزیزمم ولی من از وقتی یادم میاد هیچکدوم از خواسته هام براورده نشدن همه تبدیل به یه حسرت شدن تو ...

واقعا هیچکدوم براورده نشده ؟ اید یکم کلی نگاه میکنی مثلا من پشت کنکوریم اگر بخوام کلی نگاه کنم باید بگم خدا منو انداخته دور وقتی تو دل زندگیم میرم میبینم نه من از همه خوشبخت ترم و فکر میکنم خوشبخت تر از من نیست ریز به دنیات نگاه کن

اسی تاپیکتو خوندم

من هم عاشق ی پسر ترم بالایی شدم از این مذهبیا ک فقط دوتا رفیق بسیجی داره کلا خیلی مذهبیه قبلا خیلی لب به خنده بود ولی ای ترم کلاساشو یکی درمیون میاد خودشو میگیره و فک کنم از نگگاهای ضایعم فهمیده که ازش خوشم میاد ولی ب هیچ جاش نمیگره 

خاستم بگم تو تنها کسی نیستی ک از خدا گله داری 

من علاوه بر ایکنه خدا ارزو هامو براورده نمیکه دقیقا ی اتفاقی مخالف اونها هم برام میفته که میگم پشماممم من هر کاری هم که کرده باشم تهش خیلی بهت توکل داشتم اخه چرا لامصب 

واقعا یه بنده چطور میتونه در مقابل معبود بگه من بنده ی خوبیم.پیامبرم مدام استغفار میکردن

البته بگم پیامبر از گناه استغفار نمیکردن 

از اینکه هر چی خوبی کنی در قبال خدا کمه استغفار میکردن

ضمن اینکه شما صلاح خودتو میدونی یا خدا؟

ما تنها چیزی که میتونیم بخوایم از خدا خیر و صلاحه

تعیین تکلیف نکنیم برای خدا

بسپریم به خودش تا بهترینها رو برامون رفم بزنه

واقعا یه بنده چطور میتونه در مقابل معبود بگه من بنده ی خوبیم.پیامبرم مدام استغفار میکردنالبته بگم پی ...

من نمیگم بنده خوبی ام گلم اتفاقا منم ازمون و خطاهای زیادی داشتم ولی در برابر ادمایی که میبینیم و باهاشون ارتباط دارم و وقتی میبینم چه گندی جامعه رو گرفته و فساد بیداد میکنه ادم نرمال تری هستمم خیلی چیزا به صلاحمون نبود و خدا اونا رو برامون براورده کرد من فقط یه خواسته کوچیک دارم که اونم به تک به تک پیغمبر هاش قسمش دادمم حتی اگه به صلاحم نیست هم براورده کنه که بی جواب موندم

واقعا هیچکدوم براورده نشده ؟ اید یکم کلی نگاه میکنی مثلا من پشت کنکوریم اگر بخوام کلی نگاه کنم باید ...

چرا عزیزمم یک چیزایی رو خدا بزرگی کرد در حقم و براورده کرد من گلگی از دست خدا ندارم منتهی یه خواسته خیلی کوچیک دارم تا فقط یکمی قلبم اروم بشه که خدا متاسفانه ازم رو برگردونده

اسی تاپیکتو خوندممن هم عاشق ی پسر ترم بالایی شدم از این مذهبیا ک فقط دوتا رفیق بسیجی داره کلا خیلی م ...

چی بگم خواهررررر انگار که طرفت میفهمه ازش خوشت میاد بیشتر خودشو میگیره و چص میکنههه