2777
2789
عنوان

جمعه عروسیمه😔موهام آتیش گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخی عزیزم چشت زدن باور کن.میتونن برات اکستنشن کنن

😐 یعنی هر حادثه ای اتفاق بیوفته از حسادت دیگرانه؟؟ دلیلش نمیتونی بی احتیاطی خودمون باشه؟؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

هیچ اشکالی نداره کوتاه کن و اصلا بهش فکر نکن،شاید قراره یه مدل خوشگل تر بشن موهات

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
😐 یعنی هر حادثه ای اتفاق بیوفته از حسادت دیگرانه؟؟ دلیلش نمیتونی بی احتیاطی خودمون باشه؟؟!

اینجا حتی دیده شده که جاریش اومده خونش رفته طرف سر درد شده

معتقد بوده که جاریش چشمش زده

چون تو خونشون میوه داشتن😐😐😐😐

خدا شاهده

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂

حسادت نیس چشم زخمه.اگه اعتقاد داشته باشی چشم زخم خیلی بده.الان من تو ۲۴سالکی دیسک گردن و کمر و زانو درد دارم بنظرت بی احتیاطی از خودمه؟

حسادت نیس چشم زخمه.اگه اعتقاد داشته باشی چشم زخم خیلی بده.الان من تو ۲۴سالکی دیسک گردن و کمر و زانو ...

چشم زخم ریشه اش همون حسادته!!

دلیل دیسک گردن و کمرت چشم زخم بوده؟!؟

به به چه دید قشنگی دمت گرم 👌👌👌😍

ممنون😍

اخه اگه قراره غصه بخوریم بهتره برای چیزایی غصه بخوریم که چاره نداره

مو هست دیگه، بلند میشه میدونم ضد حاله ولی الان بنده خدا کلی فشار و استرس داره قرار باشه بابت اینم غصه بخوره که عروسیش بهش خوش نمیگذره

وای چه خطرناک 

خداروشکر به خیر گذشت میتونست از موهات کل سرو صورتت خدای نکرده آتیش بگیره دور از جونت 

وای

عزیزم تو روزهای حساسی هستی آدم دم عروسش خیلی حرفش همه جا میگرده این روزها خیلی خودتو و شوهرتو و خانواده هاتون صدقه بزارید کنار و آیه الکرسی و چهار قل بخونید اسپند دود کنید 

نگران نباش کوتاه میکنی و اگر نیاز بود مو اضافه میکنه آرایشگر برات