2777
2789
عنوان

فامیلی که سلام نمیده چشه🤔🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 50 پست
تو هم محلشون ندهخودت رو بزن به علی چپ

اتفاقا منم دیگه محل ندادم. ولی فکر میکنم چرا باید روابطمون اینطور باشه.

محمدرضای ‌"دوص‌داشتنی" هستم💙💙💙💙‌💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه هنوزم با فامیل کسی در ارتباطه؟؟؟

خیر

محمدرضای ‌"دوص‌داشتنی" هستم💙💙💙💙‌💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

میخوان مادرشون تو رو نشون نکنه براشوناز تو خوششون نمیاد

ما به هم زیانی نرسوندیم دشمنی بی جهت

مذهبی اند؟با هم مشکلی دارین؟ خانواده ها با هم مشکلی دارن؟

ما مذهبی هستیم.  اونا نه

ما مذهبی هستیم. اونا نه

خب شاید خوششون نیومده از این مدل

البته اهمیت چندانی هم نداره

سلام کردن ساده به شعور ادما برمیگرده در کل

هیچوقتم خودت رو به کسی تحمیل نکن حتی اگ در حد سلام باشه