2777
2789
عنوان

ماشین شارژی

59 بازدید | 8 پست

سلام ضخاتوما من برا تولد دوسالگی دخترم با اینکه میدونم خیلی استفاده نمیشه ،ولی خیلی دلم میخواست بخریم ،یه پیج هست تو تبریزه ماشین های شارژی استوک خارجی میاره ،کارکرده نیستن در حد نوان ،الان من ماشین شارژی فورد رنجر پسندیدم 11.500 میده خوبه؟البته دوسالم گارانتی دارن ،این مدل ماشین تا چند سال خوبه ؟بچه خوب میتونه استفاده کنه؟مثلم بزرگتراهم میتونن سوار شن یا میشکنه ،این مدلای افرود خوبن یا اونیمیا؟بنز و لامبورگینی اینا ؟چنتا عکس میزارم از همون مدل بگین کدوم خوبه؟البته قیمت نمیخواستم بیشتر از ده تومن باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب وقتی به کار نمیاد یه تیکه طلا بخر به جاش بایه دونه عروسک نمیدونم بازم هرچی صلاح میدونی

آخه خیلی دوسشون دارم خیلی دلم میخواد داشته باشه ،بعدن اگه استفاده نکرد فوقش میفرپشیم 

سوارش نشده اصلا؟این مدلی که گزاشتمم تا هفت ساله ینی؟

چرا ی مدت خونه بود سوار میشد خونمونو ک عوض کردیم گذاشتیم پارکینگ، الانم اگه بچه ای بیاد سوار میشه وگرنه اصلا ،البته خوب دوچرخه اسکوتر اسکیت همه چی داره نمیدونه کدومو بره

اره همون ۷ ۸ سال چون بعدش دیگ قدش بلند تر میشه اذیت میشه پاهاش