2777
2789
عنوان

بچه ها رفتار مامانم با من درسته به نظرتون😕

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 17 پست
اسم این فعالیت های شما کمک کردن نیست همکاری کردنههمه توی یه خونه هستید و همه موظف هستن که کار کنن به ...

درسته من همکاری میدونم که اصلا خود مامانمم خبر نداشته باشه بازم پا میشم ظرفا رو میشورم یا کار دیگه

ولی مشکل اینجاست که خواهر کوچیکم اصلا نمیخواد هیچ مسئولیتی رو به عهده بگیره به خاطر همین نمیشه حتی کارای کوچیک تر رو بهش داد چون از همون اول میگه نه و چون مامانم کلا راضی نیست اون کار کنه طرف خواهرمو میگیره و اصرار نداره که حتما خواهرم کاری رو انجام بده.. اگه منم لج کنم و بگم پس منم انجام نمیدم دعوا میشه پس باید کنار بیام.. 

میدونین مامانمم راضی به تقسیم کار نیست بین خواهرم

خب دعوا بشهبالاخره عادت میکنههر چیگفت جوابشو بده بگو اونم تو این خونه زندگی میکنه هر موقعکار کردمنم ...

قبلا اینطوری بودم ولی نمیدونم چیشد دیگه دوست ندارم سر کمک کردن دعوا کنم چون اینطوری از خودم بدم میاد و حس میکنم کسی از اخلاق من خوشش نمیاد😬دوست ندارم آدم بد اخلاقی دیده بشم چون واقعا اگه مامانم اینطور برخورد نکنه اخلاقم خوبه🤦‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید