2777
2789

ما سه تا خواهریم که بزرگه ازدواج کرد و رفت تا وقتیم بود کار خاصی نمیکرد تو خونه کلا

کوچیکه هم که عزیز خونس اصلا از بچگی تا الان که نزدیک بیست سالشه کار خاصی انجام نداده چی بشه ماهی 2 بار دو تا میزو دستمال بکشه 

ولی من به نسبت این دو تا خواهرم خیلییی بیشتر کمک دست مامانمم نمیگم کار زیاد انجام میدم ولی واقعا به نسبت اون دو تا واقعا کمک میکنم ولی نمیدونممم چرا مامانم کار نکردنای اونا رو نمیبینه ولی من یبار کاری که میگه نکنم فقططط به من غر میزنه.. انگار از اونا هیچ توقعی نداره فقط خوبه که باشن.. 

یا اگه کمکم کنم اصلا به چشمش نمیاد و فوری چند ساعت بعد غر میزنه که هیچ کاری نمیکنی😶

آخه مگه فرق ما با هم چیه که من نمیدونم من یه اخلاقی دارم اگه واقعا کمک کردنم به چشم مامانم بیاد هر روز کمکش میکنم ولی همین که میبینم فرقی براش نداره و تازه محبتش واسه آبجیامه منم دلسرد میشم از طرفیم عذاب وجدان میرم که نکنه فرزند خوبی نباشم بنظرتون من حق ندارم آیا؟ 😞🤦‍♀️

چیکار کنم که کمک کردنم ارزش داشته باشه و انقدر نادیده گرفته نشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد سمیه ابد و یک روز افتادم

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

من نسبت ب پدر و مادر همیشه میگم رضای خدا اصلا کاری به خواهر و برادرم ندارم چکار میکنن من برای دل خودمه هر کار میکنم

ولی تو اگه اذیت میشی ب نظرم مستقیم ب مادرت بگو

دعوا میشهاصلا راضی نیست کوچیکه کار کنه بعدم که فحش و نفرین🤦‍♀️

خب دعوا بشه

بالاخره عادت میکنه

هر چیگفت جوابشو بده بگو اونم تو این خونه زندگی میکنه هر موقع

کار کردمنم میکنم!

محکم با قاطعیت بگو حرفتو جدی بگیرن

چون کمک کردنای تو شده وظیفه اونا بس کمک نکردن تا کوچیکترین کاری میکنن میشه لطف

دقیییقا خواهر کوچیکم یه چای برای مامانم میاره مامانم تا شب فقط قربون صدقه‌ش میره

بعدشم تو بحثا مامانم میگه اخلاق اینا خوبه خب منم شرایط اینا رو داشتم همیشه اخلاقم عالی بود دیگه چون اینا که غر نمیشنون فقط قربون صدقست

اسم این فعالیت های شما کمک کردن نیست همکاری کردنه

همه توی یه خونه هستید و همه موظف هستن که کار کنن 

به مامانت بگو وظیفه شما نیست همه فعالیت های خونه رو انجام بدی وظیفه همه ست ولی فقط من و شما داریم کار میکنیم و اینطوری یک بار هم من کار نکنم به چشم میاد در حالیکه وظیفه همه ست 

اگر از فلانی و حتی از بابا هم کار بگیری میتونیم برنامه ریزی کنیم و تقسیم کار کنیم اینطوری همه چیز نظم بهتری پیدا می‌کنه و نه شما خسته میشی نه من این  فکر منفی رو میکنم که تنها کسی که داره توی کار خونه همکاری می‌کنه منم و بین مون فرق گذاشته میشه . می‌دونم بین ما فرق نمیذاری ولی وقتی تنها کسی که ازش توقع همکاری داری منم این فکر منفی خواه ناخواه به وجود میاد  برنامه که ریخته بشه دیگه کسی از زیر کار در نمیره 

باید با گفتگو حل کنی مسأله رو اونم نه وقتی که بحث پیش اومده 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
من نسبت ب پدر و مادر همیشه میگم رضای خدا اصلا کاری به خواهر و برادرم ندارم چکار میکنن من برای دل خود ...

رضای خدا رو همیشه بعد قدر ندونستای مامانم تو دلم به خودم میگم ولی بازم میگم مگه چه فرقی بین من و خواهرمه که انقدر زندگیمون فرق داره

به مامانمم مستقیم گفتم چندین بار ولی همونه اصلا براش مهم نیست من ناراضیم

رضای خدا رو همیشه بعد قدر ندونستای مامانم تو دلم به خودم میگم ولی بازم میگم مگه چه فرقی بین من و خوا ...

ببین خودت چی میخوای،اگه میخوای کمک کنی دیگه کاری نداشته باش ب این چیزا اگه نمیخوای هم ولش کن از چیزی نترس

دقیییقا خواهر کوچیکم یه چای برای مامانم میاره مامانم تا شب فقط قربون صدقه‌ش میرهبعدشم تو بحثا مامانم ...

یه بار که مامانت حالش خوب بود و خواهرت نبود باهاش حرف بزن بگو تقسیم کار کنه بگو که از دستش دلخوری تبعیض قائل نشه بینتون