2777
2789
عنوان

خیلی کلافه بودم ازین قهر

343 بازدید | 28 پست

سر مشکلاتی ک با همسرم داشتم ازش خشمگین بودم و یه جرقه باعث شد قهر کنم و خونه رو رها کنم بیام خونه پدرم. جرقه هم این بود ک منو شب تنها گزاشت رفت رفیق بازی ،منم ک از طلاق و جدایی همیشه میترسم و عرضه اینکارو هم ندارم حتی با داشتن حق طلاق و این چند روزه همش منتظر بودم ببینم چی میشه و سرانجام امروز بهم پیام داد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب

دیگه های شروع کرد تهدید کردن پاتو کج نزاریا ببین هنوز زن منی حق طلاق هم داری ولی دور برد نداره دیدین مرداد الکی هارت و پورت می‌کنن اون شکلی دقیقا بعد دیگه کم کم دیدم داره مظلومانه حرف میزنم اظهار پشیمونی می‌کنه گریه کرد 

دیگه یکم باهام حرف زد هی گفت نکن زندگیمونو ازهمه نپاشون دیگه دوست دارمت ازین حرفا

تو هم که از قرار معلوم فوری وا دادی!!! همه مار می کنه یه اشک تمساح یه دوست دارم همه چی تموم! خیلی داری پرروش می کنی کاش یه بزرگتر جلوتو بگیره