2777
2789
والا اگ نرمم میگن خودشو میگیره نمیاد اینجا

نترس عزیزم همچین چیزی نمیگن. هیچ مادرشوهری قلباً عروسشو دوست نداره. بعده عروسی و رفتن به خونت خودت متوجه میشی.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کلا نظرم رو رفت و امد خیلیی کمه

ولی شما چون میگی دوسه روز میمونی و معمولا کمکم میدی 

الانم که کارگرا برا خونه ی شما کار میکردن کاش ی روز میرفتی کمکش

منم تازگی کارگر داشتم واقعا خسته کننده هست صبح تا شب باید به فکر صبحانه و ناهار و شست و شو و تمیزکاری باشی 

خانم ها جواب سوال منم بدین منم عقدم 🖇🖇🖇🖇🖇🖇

هفته ای ۳ بار نامزدم منو میبره خونشون خونشون هرچی شام باشه میارن میخورم

ولی اصلا نشده مادرشوهرم دعوت کنه حس میکنم بی ارزش شدم پیششون من نمیرم نامزدم میبره نرم هم ناراحت میشه میگه خونه خودته و..

رفتنی هم هر از گاهی ظرف میشورم همیشه ن

ولی نامزدم پیش خونواده من عزیزززه چون من باعث زیاد نمیزارم بیاد هفته ای یا دوهفته ای ی بار اونم خونوادم زنگ میزنن دعوت میکنن

ولی منو اصلا دعوت نمیکنن میرم خونشون ی غذا ساده میزارن کنارم

نه بلاخره هرچی باشه اون خونه رو دارن برای شما درس میکنن منم باشم توقعم میشه بلاخره باید یه سر میزدی ...

اولا که برا پسرشون دارن درست میکنن. بالاخره عهده دارن عروسشونو  بعد سه سال یه جایی ببرن. بعدشم من دوباری ک بنایی داشتن بودم. فقط اینبار نبودم. اونم باید فورا اینو بگه

اگه بازم بحثو پیش کشیدن چی بگم؟

خودتو بزن به نشنیدن...بحث و عوض کن 

برای خودت برنامه ی باشگاه و کلاسی چیزی داشته باش سرگرم باش

در ضمن از این مورد به شوهرت چیزی اصلأ نگو ، گویا شوهرت هم دوست نداشته که وقتی مامانش گفته چرا برای کمک نیومدی اصلا نه جوابی داده نه به تو انتقال داده ، پس روتونو بهم باز نکنید.

نترس عزیزم همچین چیزی نمیگن. هیچ مادرشوهری قلباً عروسشو دوست نداره. بعده عروسی و رفتن به خونت خودت م ...

ایشالا ک همینطور باشه بعد عروسی من حوصله پایین رفتن ندارم واقعا

نترس عزیزم همچین چیزی نمیگن. هیچ مادرشوهری قلباً عروسشو دوست نداره. بعده عروسی و رفتن به خونت خودت م ...

چرا عزیزم مادرشوهرا انقدر بدن؟

من هنوز عقدم نامزدم با من پیش مادرش شوخی کردنی یا قلقلک دادنی جوری بهم نگاه میکنه انگاری ازم چندشش میشه

آدم با کار کردن نمیمیره که ولی من چند بار خونه مادرشوهرمو تمیز کردم دیدم دختراش اصلا دلسوز کاراش نیستن منم دیگه نکردم البته مادر شوهر من تو ۵سال که من عروسشم حتی بهم نگفته یه استکان رو بردار از جامم بلند نشم هیچ اعتراضی نمیکنه حتی پشت سرمم حرف نمیزنه ولی من دلم نمیاد و بخاطر محبتاش باز کمکش میکنم

معلومه ازاون عروسای بی چشم و رو پرتوقع ای

اره عزیزم شما درست  میگی من پر توقعم ک بعد سه سال تااازه اونم مستقل نه بالا خونه باباش میخام زندگی کنم. بی چشم و روعم ک خونشون ظرف میشورم جارو میکنم. ناهار درست میکنم. صدامم در نمیاد.  بی چشم و روعم رنگ میزنم حالشونو میپرسم اینجوری جواب میدن. حق با شماست 

چرا عزیزم مادرشوهرا انقدر بدن؟من هنوز عقدم نامزدم با من پیش مادرش شوخی کردنی یا قلقلک دادنی جوری بهم ...

نگفتم بدن

اتفاقا اونها هم مادرن ولی واسه بچه های خودشون. حساب عروس جداست چون هر دختری میتونه عروسشون باشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

آدم با کار کردن نمیمیره که ولی من چند بار خونه مادرشوهرمو تمیز کردم دیدم دختراش اصلا دلسوز کاراش نیس ...

دقیقا من میگم آدم ازش کم نمیشه اصلا خودم روم نمیشه خیلی بهش کمک میکنم و احساس میکنم همین باعث. پرتوقعی شده یکم

چرا باید هفته ای سه بار بری خونه مادر شوهر نرو زیاد

من طبقه بالا خونه مادر شوهر دارم زندگی میکنم بخدا دوسال باهاشون زندگی کردم بعد عروسیم سه هفته نشده بود مادر شوهرم رفت عمل زانو مثل نوکرش باهام حرف میزد اینقدر خونشون کار کردم یعنی یدونه برا خودش لحاف پهن میکرد غر میزد اخم میکرد الان جدا شدم یعنی طبقه بالاشون هستم هفته ای یه بار به زور میرم اینا رو میگم که مثل من نشی 

نمی دونم ولی اگه سند خونه بعدا می خوره به اسم شما یا شوهر شما پس وظیفتونه کارای مربوط به ساختش هم ان ...

شوهرم اونجا بوده دیگ. بعدشم  از دست من چ کاری بر میاد؟