2777
2789

دقیقا‌منم عاشقش شدم‌ فک کنم

منم هرشب نگاهاشو عزیزم گفتناشو مرور میکنم

میگم چی میشه اونم همین حسو داشته باشه🥹دقیقا همینجوری که ظاهرش نشون میده

تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                              کاربری قبلا دست دونفر بود اما الان فقط دست خودمه 😁🤚🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

. . ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌. ‌ ‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌. ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌. ‌‌..‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ...

بهش نگفتی روش کراشی 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.         دوست دارم خدای کوچک من
اتفاقا اولین باره تو تایپیک های شما حضور دارم با این حال و هوا به شدت آشنائم بهترین دوستم با اینکه ه ...

دست خودم نیست اصلا

چشام هیچکس دیگه ای رو نمیبینه

نه بابا من واسه خودم ابهتی دارمااا این جوری نبین منووو😂این جا کسی نمیشناسه احساسات واقعیمو میگمزندگ ...

منم بهش نگفتم چون فامیل بود گفتم مثلا م بکم بهش رل داشته باشه اوکی نده بعد یجا ببینمش بچم الانم سینگله 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.         دوست دارم خدای کوچک من
اتفاقا اولین باره تو تایپیک های شما حضور دارم با این حال و هوا به شدت آشنائم بهترین دوستم با اینکه ه ...

عزیزم من از وقتی از یه پسری خوشم اومده

اونم منو نمیخواد 

خیلی زیاد نسبت به خودم شخصیتم و ظاهرم جتی به شک افتادم 

حس می کنم زیبا نیستم 

عاقل نیستم 

حس می کنم همه تصوراتی که راجب خودم داشتم واقعی نبوده

میشه عکسمو بذارم صادقانه بهم بگی. واقعا صورتم چطوره 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

منم بهش نگفتم چون فامیل بود گفتم مثلا م بکم بهش رل داشته باشه اوکی نده بعد یجا ببینمش بچم الانم سینگ ...

پسرای خوشگل همشون سینگلن تجربه بهم ثابت کرده😂

این علاوه بر این که خیلییییییی خوشگله خیلی هم اقاسسسسسس

داغون ماغونا چند تا چند تا باهم هندل میکنن

دست خودم نیست اصلاچشام هیچکس دیگه ای رو نمیبینه

تمرکزتو بزار رو خودتو پیشرفتت یه دره خودتو دوست داشته باش یه دره از عشقی که نثار اون میکنی به خودت بده برو جلو آینه ببین چقدر قشنگی قربون صدقه خودت برو 

گور بابای همه پسرا 

پسرای خوشگل همشون سینگلن تجربه بهم ثابت کرده😂این علاوه بر این که خیلییییییی خوشگله خیلی هم اقاسسسسس ...

افرینننننننننننن

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

پسرای خوشگل همشون سینگلن تجربه بهم ثابت کرده😂این علاوه بر این که خیلییییییی خوشگله خیلی هم اقاسسسسس ...

نمیدونم ولی این انگار از آقا بودنم رد کرده 

خیلییی نازه هاا خیلی 

عزیزم من از وقتی از یه پسری خوشم اومدهاونم منو نمیخواد خیلی زیاد نسبت به خودم شخصیتم و ظاهرم جتی به ...

ندیده میگم زیبایی چون از تو یدونه توی این جهان وجود داره خدا نقاشیت کرده چرا عشقی که سهم خودته رو بدی به دیگری 

این فوران احساسی که تو داری رو من هر وقت شوهرمو می‌بینم دارم ، به شدت عاشقشم و کل خانواده از احساس شدید بین من و همسرم خبر دارن ، برای همین مامانم میگه شما آخرش چشم میخورین... وقتایی که نیست خیلی سخت می‌گذره ، موقع خواب لباسشو بغل می‌کنم ، بو می‌کنم ، گریه می‌کنم ، کلا مثل دیوونه ها میشم