2777
2789
آرام باشید 🙃 دنیا کوتاه است 😁😁😁😁

اخه متوجه نشده داره فحش میده...خوب بخونن بعد جواب بدن من همسن مادرشم خحالتم‌نمیکشه...نمیفهمن اینا روزی تو زندگیشون پارشون میکنه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه متوجه نشده داره فحش میده...خوب بخونن بعد جواب بدن من همسن مادرشم خحالتم‌نمیکشه...نمیفهمن اینا رو ...

میفهمم واقعا آدم ناراحت میشه 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
نمیزارن یه تاپیک به خوشی و میمنت پربازدید شه یه سنگ ب نشونه ی دعوا ب هم پرت میکنن شروع میکنن گیس همو ...

وای صبح ی تاپیک دیدم چ فوشایی میداد هزار صدمین کاربری اسمش بود دیدی؟

میفهمم واقعا آدم ناراحت میشه

واقعا بهم ریختم اخه حرفی نزدم میگه نمیدونستم بخاطر قد به احمق جواب پس بدم ...

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ن ساعت چند؟ چی میگف حالا؟ ماشالا دست ب فوششون عالیه اینجا

چی نمیگف خواهر 

کلی فوش یاد گرفتیم😂😂😂😂 

وای حرفایی وحشتناکی میگفتن ی ده بیس صفحه جلو رفت هی آمار فوش دهنده ها و فوش شنونده ها بیشتر میشد آدم روش نمیشد بخونه😂😂😂😂+۱۸که سهله تو بگو +۳۰

چی نمیگف خواهر کلی فوش یاد گرفتیم😂😂😂😂 وای حرفایی وحشتناکی میگفتن ی ده بیس صفحه جلو رفت هی آمار ف ...

تعلیق ابدیه پس😂

حالا واقعا کاری ب این چیزا ندارم ولی یذره شعوره خانوادگی ندارن اینا؟ زشته یه سری حرفا و فوشارو ادم بزنه خصوصا دختر..

حالا امشب اماره تاپیکای فیک ک درمورد فانتزی رابطه بود زیاد شده بود یکیم ظهری تاپیک زد شوهرم رییسه بنیادشهیدا شده بعد کاشف ب عمل اومد طرف چاخانِ اعظمه😂

تعلیق ابدیه پس😂حالا واقعا کاری ب این چیزا ندارم ولی یذره شعوره خانوادگی ندارن اینا؟ زشته یه سری حرف ...

وااااای😂😂😂😂😂 

بابا اصن ی وضعی بود اون تاپیک هنوز تو شوکم فوشای خیلی بدی بود میدونستم اسکرین می‌گرفتم نشونت می دادم وای چند تا فوش جدید یاد گرفتم ک هیچوقت ب دردم نمیخوره😂😂😂😂تازه فوش ننه هم میداد