2777
2789

من امروز بر اساس ان تی دقیقا ۳۷ هفته و ۵ روزم چند روز فرصت دارم برای سزارین میشه بگید

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی درد نداشته باشی وقت داری 

ولی معمولا هفته 38 که تموم میشه سزارین میکنن. یعنی برای شما از 2 روز دیگه 

من زايمان اولم 39 هفته که تموم شد رفتم بیمارستان

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

تا وقتی درد نداشته باشی وقت داری ولی معمولا هفته 38 که تموم میشه سزارین میکنن. یعنی برای شما از 2 رو ...

ممنون عزیزم پس از دوروز دگ تا چند روز وقت دارم یعنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توروخدا سزارین کردی ی تاپیک راجب تجربت بزن ، منم باردارم دوس دارم سزارین شم میترسم خیلی

چشم گلم خودمم خیلی استرس دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله گلم من تاریخ ان تی و پریودم یه روز فاصله داشت فقط

و منی ک از شانس بد تاریخ پریودمو نمیدونم بخاطر نامنظمی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم پس از دوروز دگ تا چند روز وقت دارم یعنی؟

ببین نمیشه گفت تا کی وقت داری 

اگر سزارین اجباری باشین که حتی اگه دردت هم بگیره دکتر میاد و سزارین میکنه 

برای طبیعی تا 40 هفته کامل صبر میکنن که درد شروع بشه ولی سزارین دیگه بعد از 38 هر وقت دکتر صلاح بدونه نوبت میزنه 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

توروخدا سزارین کردی ی تاپیک راجب تجربت بزن ، منم باردارم دوس دارم سزارین شم میترسم خیلی

سزارین بستگی به بدن و آستانه دردت داره

برای بعضی ها راحته بعضی ها نه

من خودم اگه برگردم عقب هیچ وقت سزارین رو انتخاب نمیکنم چون خیلییی زجر و درد کشیدم بعدش تا نزدیک یک ماه

اگه که وزن بچه خیلی پایین باشه سزارین رو عقب میندازن،  ولی اگه وزن گیری خوب باشه 38 که تموم بشه دیگه معطل نمیکنن