2777
2789
عنوان

بریم برای نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 100 پست
حقیقتا قبلا میخوندم میدونم چه اثر خوبی دارهتو دورانی که میخوندم یک اتفاق بد برام افتاد و دلم بدجوری ...

عزیزم احتمالا اون اتفاقه باید برات میفتاده ربطی هم به نماز شب خوندنت نداشته ولی این همزمانی راه وسوسه شیطونو باز کرده.  خودم با وجود اینکه مدتیه خیلی ب سمت خدا رفتم تو شرایطی قرار میگیرم که گاهی واقعا کم میارم ولی از طرفی اگر این معنویاتو نداشتم قطعا میپاچیدم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم اینا همش وسوسه شیطانه نمیخواد نماز بخونمو دورانی که نماز میخوندم شیرین ترین لحظات رو داشتم ول ...

این وسوسه های شیطانی و نشخوارهای ذهنی توی وجود هممون هست و باعث میشه از رفتن به سمت نیروی پاک و خدای بزرگ گاهی دلسرد بشیم

همینش برای خدا دوست داشتنی تر هست که بنده ش با تمام این اتفاق ها و افکار منفی باز هم به سمت خدا بره

عزیزم احتمالا اون اتفاقه باید برات میفتاده ربطی هم به نماز شب خوندنت نداشته ولی این همزمانی راه وسوس ...

دقیقا همینطوره ربطی اصلا بهم ندارن چه بسا این نماز و کارها باعث آسونتر شدن زندگی میشن؛ ولی شیطان این افکار رو میاره که از خدا دور بشی لعنت بر شیطان

دستت درد نکنه باز تاپیکت تلنگر زد حالم واقعا از تاپیک های امشب و دغدغه هاشون بد شده بود

عزیز دلی 💜

الهی خدا لحظه ای ازمون چشم برنداره 

ما هنوز نمی دونیم که خدا چقدر به ما مشتاقه وگرنه تمام این دغدغه ها برامون بی ارزش میشد