2777
2789
عنوان

بریم برای نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 100 پست
خب توی این مواقع فقط شفع و وتر رو بخونیا فقط وتریا قنوتت رو کوتاه کنیا نشسته بخون که حداقل بتونی سجد ...

دعا کنید خداوند توفیق بده همین الان با اینگه دوست دارم ولی چشمام خواب میره بخوام بلند شم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعا کنید خداوند توفیق بده همین الان با اینگه دوست دارم ولی چشمام خواب میره بخوام بلند شم

پا شو عزیزم 

خدا بهت اذن داده که الان اینجایی و دلت میخواد این نمازو بخونی 

منم اعتقاد دارم باید خدا بخواد تا بلند شی بخونی چون میبینی توی تابستون که اذان صبح زودتر هست و برای نماز شب باید زودتر بیدار شد آدم راحت بیدار میشه ولی توی زمستون که دیرتر هست اذان صبح آدم تنبلیش میاد

به نظرم لیاقت میخواد شاید یه دوره ای خدا ازمون راضیه یه دوره ای نه

✒️

قطعا لطف خداست و شما هم لایق بودین کاش منم بتونم بخونم

همین که شوقش به دلت افتاده یعنی خدا نظر کرده.  با کم شروع کن یا حتی قضاش.  خودم اولا قضاشو میخوندم خیلی کمکم میکرد. یبار بخونی وابسته میشی😊

می تونیدامتحان کنید شده با یک رکعت نماز وتر

حقیقتا قبلا میخوندم میدونم چه اثر خوبی داره

تو دورانی که میخوندم یک اتفاق بد برام افتاد و دلم بدجوری شکست و از خدا دور شدم بعد از اون؛خیلی دوست دارم بخونم ولی شیطان گولم میزنه میگه اگه باز یک اتفاق بد بیافته میش خودم میگم  من با خوندن این نماز آدم صبورتری میشم که این اتفاق برام افتاد ولی دوست ندارم صبور بشم تحمل اتفاق بد رو ندارم

بعد از نیمه شب شرعی تا اذان صبح وقت داره الان به وقت تهران تقریبا ساعت ۱۱ و نیم شب به بعد وقت نماز شب شروع میشه بخون اگه میترسی برای نیم ساعت قبل از اذان صبح خواب بمونی

✒️

حقیقتا قبلا میخوندم میدونم چه اثر خوبی دارهتو دورانی که میخوندم یک اتفاق بد برام افتاد و دلم بدجوری ...

مطمئن باشید شما به واسطه اون نمازی که میخونید اون اتفاق بد براتون از شدتش کاسته شده و خدا به شما مرحمت کرده 

ما سرِ این هستی رو نمی دونیم که اگر بدونیم لحظه ای سر از سجده بر نمیداریم

ممکن بوده اتفاق خیلی بدتری بیفته ولی به واسطه این نماز یا به واسطه اعمال نیکتون اون اتفاق خیلی بدتر برای شما دفع شده و به اون صورت افتاده