2777
2789
عنوان

بریم برای نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 100 پست

روشی هست که بشه این نماز رو کوتاه تر هم خوند ؟ 

خیلی دلم می خواد بخونم اما بلد نیستم 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین نمی تونی توصیفش کنیانگار کلا نور به زندگیت میباره انگار از هر چیزی که تا حالا درگیرت کرده فارغ ...

دعام کن توروخدا خیلی نیاز دارم 🌱

دعا کن بهم پیام بده یا زنگ بزنه خیلی دل تنگشم توروخدا دعام کن 🌱🤍

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

میشه منو دعام کنید به خودکشی فکر میکنم خیلی نا امیدم 🥺

پاشو دختر 

پاشو همین الان سرچش کن بخون ببین چه معجزه و چه سِری داره این نماز 

بهت قول میدم حالت از این رو به اون رو میشه

سر همین نماز گریه کن

سر همین نماز هر چی تو دلته بهش بگو

ببین نمی تونی توصیفش کنیانگار کلا نور به زندگیت میباره انگار از هر چیزی که تا حالا درگیرت کرده فارغ ...

من کمابیش میخونم ولی توفیق دائم خوندنشو ندارم.  خیلی تنبلی میکنم ولی واقعا عاشق آرامش و حس خوبشم. 

من کمابیش میخونم ولی توفیق دائم خوندنشو ندارم. خیلی تنبلی میکنم ولی واقعا عاشق آرامش و حس خوبشم.

منم دائم نمی خونم

انگار باید خودش اذن بده

امیدوارم هممون لایق خوندن این نماز باشیم و لیاقت خوندشو پیدا کنیم

اوهوم🙂 آرامش بخش بود تاپیکت ❤

بخونید 

حتی اگر همین یک رکعت نماز وتر رو میخواید بخونید

اصلا اجباری به ۱۱ رکعتش نیست

خدا میگه فقط تو دل شب که همه خوابن و کسی به یاد من نیست یادم کنید و باهام حرف بزنید

بله میتونید فقط نماز شفع و وتر رو بخونیدمیتونید فقط نماز وتر رو بخونید

متشکرم از راهنمایی تون 🌹

ان شاءالله قبول باشه ، لطفا موقع نماز همه مریض ها رو دعا کنید ، عزیز من هم الان بیمارستان بستریه ، التماس دعا دارم ازتون

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»