2777
2789

کسایی رو میشناسم 

خوشحالن زندگی خوبی دارن درحال گشت گذار هستن و انگار دنیا دست اوناست

اونوقت خودمو مقایسه میکنم خداروشکر تو زندگیم مشکلی ندارم پول هست همچی هست

آدم شادی نیستم اهل بیرون دور دور کردن نمیدونم با کسی ارتباط بگیرم دوست پسر داشته باشم و..نیستم

همیشه تو اتاقمم یا خوابم یا درحال فیلم‌نگا کردن یا رفتن به دشوری

همین همیشه هم از خودم اندامم و..متنفرم 

افسردگیم ندارم ..

کاش جا اونا بودم(:

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم و یه رفیق نمیتونم توی زندگیم داشته باشم و پیشش خودم باشم💔

هی فقط حسرت موند خواهر

نه همه یه مشکلی داریم توی زندگی 

سعی کن یه امتحانی بکنی برای تغییر یه کوچولو هم خوبه برای شروع 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

خب پول ک داری برو خرید بگرد مشکلت چیه البته منم افرادی رو میبینم ک دارن دونه دونه ب آرزوهاشون میرسن ...

کاش فقط خرید حالمو خوب میکرد

نمیتونم خودمو دوست داشته باشم و پذیرم کسی ندارم ..

اینارو نمیشه با پول خرید

نه همه یه مشکلی داریم توی زندگی سعی کن یه امتحانی بکنی برای تغییر یه کوچولو هم خوبه برای شروع

ولی من یکی رو حالا دور ا دور میبینم خیلی خویه این ب هرچی دونه دونه میرسه

من اینم اکثرا

نه همه یه مشکلی داریم توی زندگی سعی کن یه امتحانی بکنی برای تغییر یه کوچولو هم خوبه برای شروع

من قبلا ها خیلی ادم شادی بودم برای نگهداشتن ادما تلاش میکردم به خودم میرسیدم خورد خوراکم خوب بود

اما دیگه الان انگیزه ای ندارم میگم بزار هرچی میخاد بشه دیگه

ولی من یکی رو حالا دور ا دور میبینم خیلی خویه این ب هرچی دونه دونه میرسه

خب تلاشش رو می‌کنه و سختی می‌کشه 

شاید مجبوره که برسه به هدفاش ما جای اونا نیستیم روی خودت تمرکز کن ببین برای شروع میتونی چیکار کنی 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

من قبلا ها خیلی ادم شادی بودم برای نگهداشتن ادما تلاش میکردم به خودم میرسیدم خورد خوراکم خوب بوداما ...

خب آره آدم به پختگی که میرسه میفهمه هر کی که میخواد بره در آخر می‌ره تو نمیتونی جلوش رو بگیری

خب تلاشش رو می‌کنه و سختی می‌کشه شاید مجبوره که برسه به هدفاش ما جای اونا نیستیم روی خودت تمرکز کن ب ...

میدونم ولی چی بگم اخه یسری موقعیت ها برای هرکسی پیش نمیاد 

من اینم اکثرا

برو کلاس های جمعی شرکت کن دوست هم پیدا میکنی

کلاسا جمعی هم رفتم

همه فقط همدیگرو نگا میکردن سعی کردم ارتباط بگیرم دیدم نشد دست کشیدم ..

اینا همش الکیه ، امیدوارم تو زندگی بعدی اونطور که میخام پیش بره(: