2777
2789
عنوان

جاری امان از دست جاری بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تار🤣🤣🤣🤣😍🤣

والا دیگه

عکس تار بگیره بفرسته بگه دوربین گوشیم خرابه عکس خوب نمیگیره😐😐😐

اینهمه ادم عکس بچشونو تو پروفایلشون میزارن

من نمیدونم چرا مردم انقدر توهم توطعه دارن😕😐

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
نفرست ب هیچ وجه. و بگو زن عمو هرکی میخواد منا ببینه باید بیاد دیدنم. من دقیقا همین حرفو به یکی ز آشن ...

چه عجب یکی منو درک کرد! آفرین احسنت به شما! فضول عوضی خوشم نمیاد از این کاراش! درضمن توی یه سایتی دیدم پلیس فیلم می گرفت از خونه ی یه دعانویسی که پر بود از عکسایی که روشون طلسم و دعا نوشته بودن برا بچه های مردم

نفرست ب هیچ وجه. و بگو زن عمو هرکی میخواد منا ببینه باید بیاد دیدنم. من دقیقا همین حرفو به یکی ز آشن ...

آخه استاتر داره میگه به زورخواهرشوهراش راهم اجازه داده بیان بچه اش راببینند .اون بنده خدا شایددلش میخوادبیادبچه راببینه استاتر نمیخواد

چه عجب یکی منو درک کرد! آفرین احسنت به شما! فضول عوضی خوشم نمیاد از این کاراش! درضمن توی یه سایتی دی ...

وسواس فکری داری شما و داری اذیت میشی

روابطو کنسل کردی کسیو خونت راه نمیدی کسی که عضوی از خانوادتون هست عکس خواسته فک میکنی قراره دعا بگیره برا بچت.

چه عجب یکی منو درک کرد! آفرین احسنت به شما! فضول عوضی خوشم نمیاد از این کاراش! درضمن توی یه سایتی دی ...

دعا رو نمیدونم. ولی جاریت از اون فضول هاست این سری خاست بیاد بزار بیاد وسرش کم بشه و خاست عکس بگیره به شوهرت بگو اشاره کنه و دوست ندارم و... 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

اگه ی درصد اون طلسما گرفته بود الان کره زمین دیگ ایرانی ای نبود اینا همش اخاذیه 

بعدم فک نکنم جاریت انقد بیکار باشه ک بخواد. برا بچت طلسم بذاره اون مثلا میخواد باهات معاشرت کنه

آخه استاتر داره میگه به زورخواهرشوهراش راهم اجازه داده بیان بچه اش راببینند .اون بنده خدا شایددلش می ...

از جاری تاحالا. خیر رسیده خواهر؟ 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

اسی عزیز با این شیوه جلو بری تنها میمونی و از طرفی هر روز حساس تر میشی یکم بیخیال باش بخدا مردم انقدر گرفتاری دارن مشکلات خودشون کافیه تا بخوان مشکل هم بسازن ، بی خیال باش دوست عزیز 

عضو انجمن کتاب رویال