سلام من چهار ماهه زایمان کردم و دومین بچم رو به دنیا اوردم.توی بارداریم چند باری از خانواده ی شوهرم دلگیر شدم چون رفتارای زشتی باهام کردن ...کمی هم از ویروسا می ترسم و از طرفی هم درگیر کابینت زدن و تغییر دکور هستم به همین دلایل رفت و آمدام رو کنسل کردم فقط یه شب به زور خواهرشوهرام اومدن بهم کادو دادن و رفتن ...اینا رو گفتم که اطلاعاتتون بیشتر باشه بتونید نظر بدید ...حالا جاریم صد بار پیام داده عکس بچه ت رو بفرست! نود و نه بار پیچوندمش ولی اصلا از رو نمیره ...برای چیشه عکس بچه منو؟ چی تو سرشه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نفرست ب هیچ وجه. و بگو زن عمو هرکی میخواد منا ببینه باید بیاد دیدنم. من دقیقا همین حرفو به یکی ز آشن ...
چه عجب یکی منو درک کرد! آفرین احسنت به شما! فضول عوضی خوشم نمیاد از این کاراش! درضمن توی یه سایتی دیدم پلیس فیلم می گرفت از خونه ی یه دعانویسی که پر بود از عکسایی که روشون طلسم و دعا نوشته بودن برا بچه های مردم
اسی عزیز با این شیوه جلو بری تنها میمونی و از طرفی هر روز حساس تر میشی یکم بیخیال باش بخدا مردم انقدر گرفتاری دارن مشکلات خودشون کافیه تا بخوان مشکل هم بسازن ، بی خیال باش دوست عزیز