الان خیلی خانواده باهام خوبن خیلی کوچیکترین مشکلی نیس ولی همیشه برام سواله یعنی چه اتفاقی برام قراره بیوفته که این همه سعی داشتم زنده بمونم مامانم همه راهارو امتحان کرده بود برای سقط کاش قط میشدم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وقتی همه چی خوبه چرا این حرف رو میگی خدا خواسته که بمونی . داداش من هم نا خواسته بود وسط کروما بدنیا اومد اونم با بدترین شرایط باورت نشه مامانم ۴۵ سال داشت و یک تخم دانش هم برداشته بودن .
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
منم بعد هشت تا ناخواسته بودم مادرم برای سقطم هر کاری کرد ولی سقط نشدم ولی بعدا به خاطر من خودش رو نابود کرد
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اونایی هم که خواسته بودن کلی تلاش کردن واس زنده موندن بین اون همه اسپرم بدو بدو که برسن
والااا
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍 لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه. کاربر قدیمی از ۹۴. تعلیق شده🤷♀️ حالا چرا؟؟ کسی پاسخگو نیست.