2777
2789
عنوان

کاش حالا که فردا تعطیل کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 33 پست
چرا جا اضافه نداری منم‌ببر

بپر بالا

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون درک ندارن بی ادب هم خودتی

اصلا  توقعی ندارم از دانش آموزی که این موقع شب تو نی نی سایته 

فردا هم خواب میمونه 

مودب صحبت کنه 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
هی روزگارررر تازه بدتر ازاون کلاس آنلاین داری ولی برق و اینترنت نداری حالا بیا اون معلم گاو و حالی ک ...

بی فرهنگی از کلامتون میباره

ای کاش خانواده بیشتر بالاسرتون میبودن و رو تربیتتون کار میکردن

باشد که کشورمان از جهل، فقر، خشکسالی و‌ غم به دور باشد🌱
باش آمدم دور خواهیم شد از این خاک غریب ...

انشاءالله هزار سال عمر کنی این حرفا چیه بچه جون بیا پایین 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

بی فرهنگی از کلامتون میبارهای کاش خانواده بیشتر بالاسرتون میبودن و رو تربیتتون کار میکردن

واقعا اینا به تمام معنا رها شدن چه تو مدرسه چه تو فضای مجازی ...

اصلا توقعی ندارم از دانش آموزی که این موقع شب تو نی نی سایته فردا هم خواب میمونه مودب صحبت کنه

نسل بی ادب و همیشه طلبکار...

البته از حق نگذریم یه گروه از نسل جدید بسیار فهمیده هستن و من عاشقشونم...

باشد که کشورمان از جهل، فقر، خشکسالی و‌ غم به دور باشد🌱

فردا همه جا تعطیله اما مرکز مشاوره ی ما بازه، بیا برا افسردگیت یه کاری بکنم 😅

البته شوخی بود دوست من به دل نگیر 💞

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
نسل بی ادب و همیشه طلبکار...البته از حق نگذریم یه گروه از نسل جدید بسیار فهمیده هستن و من عاشقشونم.. ...

آره منم یه تعدادی از دانش آموزام مودب و خانم یه تعدادی هم مثل ایشون 

و خب عادت دارم

پریدمممم چترم بازههه

خب حالا سفت بچسپ داریم میریم سمت آسمون هفتم

بی فرهنگی از کلامتون میبارهای کاش خانواده بیشتر بالاسرتون میبودن و رو تربیتتون کار میکردن

اقا حالا چرا همه فاز ادب برداشتن اگه خودتونم جای یه دانش اموز بدبخت بودید میفهمید زندگی دانش اموزی کنکور پر از درد یعنی چی