2777
2789
عنوان

ماجرای دوستم و ازدواجش

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
خب دکتر کجا مغازه دار کجا ما دوستایی هم داشتیم که خیلی وضعیتشون بدتر از این بود و شوهرشون شغلش آزاده ...

نه چرا حیف ما دکتر اطرافمان زیاده، دکتر داریم همسرش طلا فروش، دکتر داریم همسرش همسرش کارمند چه ربطی داره

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689
دوستم دیوانه وار عاشقشه ولی فکر می کنه بهترشم هستاینا باهم جور نیستدوستت دیگه عاشق نیستپسر مردمو الا ...

دقیقا الانم راحت ول می‌کرد چون شهر ش کوچیکه همه میدونن پسر فامیل هم هست گیر کرده 

بفرما جلو ته صف مال خودمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با خودش فکر می‌کنه که شاید اگه تو بچگی وارد رابطه نمیشد الان عاشقش نبود و با یکی که در حد خودشه ازدو ...

الان این فکرارو داره یعنی الان عاشق نیست

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خب دکتر کجا مغازه دار کجا ما دوستایی هم داشتیم که خیلی وضعیتشون بدتر از این بود و شوهرشون شغلش آزاده ...

نا عزیزم حیف نیست ما فامیلمون فوق تخصص داره شوهرش یه کارمند معمولی بود

بفرما جلو ته صف مال خودمه
میشه یکم بیشتر بگی از خودتو پارتنرت

پارتنرم دانشگاهشم تموم نکرد ول کرد رفت سرکار

منم دانشجو دندون پزشکیم

شعور خیلی بیشتر از تحصیلات برام مهم بود

خیلی قربونش برم با درک و شعوره 

واقعا از انتخابم راضیم 

ارامش دارم

تو زندگیتون دنبال ارامش باشید بقیش مهم نیست 

پارتنرم دانشگاهشم تموم نکرد ول کرد رفت سرکارمنم دانشجو دندون پزشکیمشعور خیلی بیشتر از تحصیلات برام م ...

دوست منم همین فکر و داشت ولی مردم تحت تاثیر قرارش دادن همش مسخره میکنن میگن این به درد تو نمیخوره