2777
2789
عنوان

مریضی من و تیکه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 27 پست
چه سنگ دل من باشم بهم برمیخوره برمیگردم خونه خودم

نصف شب نمیشد دیگه همون دیشب هم به همسرم پیام دادم بیا بریم دکتر دارم میمیرم اونم تا  اومد از کار ۱۲ ظهر شد همش میگفت چرا نمیاد شوهرت پاشو اسنپ بگیر خودت برو 

خیلی باحال بود حرفت دست ب یکی کردن 😅😅ولی جدی تحمل آدما کم شده وگرنه ایرانی جماعت دلسوزه همین دلسوز ...

اره واقعا😕حیف مردم ما که اینطوری دارن میشن حیف 

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه گفت بوده یا شده کار انجام میده ولی غر و منتش رو هم می‌زاره

اشکال نداره بابا 

دیگه اونم آدمه..هرکی ی مدله بخدا

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
من کجا ناز کردم؟؟ اتفاقا تنها کاری که بلد نیستم همینه شده دردمو تو خودم میریزم ولی چیزی نمیگم

شما ناز نکردی مامانت بی حوصلس

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
عزیزم مامان بابای من ،خیلی خیلی رو خواب شبشون حساس هستنتو روز مشکلی ندارنولی شب حوصله ی هیچکسو ندار ...

اتاقاشون کوچیکه و سرده نمیشد با بچه بخابیم هممون پذیرایی خوابیدیم بعد من نمی‌دونستم مریض میشم که تو خاب یهو اینجوری شدم 

چرا مادرها اینطوری شدن آخه؟مادرتون مریض بشن درو از جونشون شما هم شاید نمیرید بهش برسید دلش ازتون پره

شاید اینم هست ولی خاهرمم مجرده  هیچکااااار نمیکنه یکسره با گوشی ولی همش از من توقع داره