2777
2789

ناهار خوردم

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ،قبل از ریپ زدنم امضامو بخون. کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه روز درمیون میخورم از اولم تاپیک زدم خبرش چرته ترکوندش

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اتفاقا من امروز مکارونی های چن روز پیش یخچالی رو خوردم از مجبوری مزش بد بود و دلپیچه گرفتم ولی خدارو ...

اره اندازه بهتره ،،غذای مونده بخصوص که رب داشته باشه خوب نیس 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

خوردم دیروز 

سالمم .

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

لازانیا واسم شام درست کردم ی لحظه استرس گرفتم

نه نترس 

توكل به خدا كم ولى خب اضافه اگه اومد نگه ندار و بنداز بره( البته سعى كن به اندازه اى درست كنى كه نمونه و اسراف هم نشه)

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
منم شام درست کردم بعد ی مقداریش موند واسه فردا حیفه بریزمش😆🥴

من گرمش هم کردم زندم 🤣

بعد اصن قضیه واسه چندین ماه پیشه ..

به نظرم سخت نگیرید 🤣

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

من جدی نگرفتم و تو اوج پخش شدن همون خبرا خوردم چیزیم نشده والا

به تاریخشون نگاه کن اگه تموم نشده سخت نگیر بخور 

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️