2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان نمیشه قفل کنم تایپک هامو؟چیکار کنم واقعا قبلا دوبار حذف کرده ولی الان یک ماهه اصلا جواب نمیده

درسته بله متاسفانه به التماس باید بیافتی خیلی بد شده سایت.قفل کن ولی پاک شدنش یا باید برات گزارش بزنند یا انقدر تگ کن نی نی یار رو شاید بیاد پاک کنه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

صدرصد دلش تنگ شده بود 🤌🏻

@nazila567 عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در ءینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

حسم گفت صرفا خوشش میاد و اقدامی نخواهد کرد

حس محمد بهم چیه؟

متولد کدوم فصله؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
۸ ماه طول میکشه شایدم بشی ولی میای بیرون

میشه به منم بگید 

حس و فکر شخص موردنظرم نسبت به من چیه؟

خبری میشه ازش اگ اره تا چه مدت دیگ؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

درسته بله متاسفانه به التماس باید بیافتی خیلی بد شده سایت.قفل کن ولی پاک شدنش یا باید برات گزارش بزن ...

مرسی  اگه امکانشه بیایید تایپک هامو گذارش بزنید

عضو انجمن کتاب رویال