2777
2789
عنوان

آقا این سایت دیوار چه دنیای عجیب غریبیه برای خودش یه پا دارک وبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 70 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم عزیز چرا مقاومت میکنی؟مگه میگیم توش خرید و فروش انجام نمیشه؟ متوجه منظور شدید؟اگر نشدید مهم نیس ...

متوجه شدم ،یه زمانی میگفتن آگاهی کفش ،برای فلان کار 

ودراصل خیلی ها اینکارنبودن ،اگاهی کفش میزاشتن 

آگاهی خدمات ،اونم خانم بخوان ،اصلا توروزنامه معتبر آگاهی بدن ،قابل اعتمادنیست ،مگراینکه ثابت بشه ،چه برسه به دیوار 

شمااین همه استفاده مفید که میشه از دیوارکرد گذاشتید کنار 

گیردادید به مواردی که عموم نمیدونن اصلا چنین چیزی وجودداره 

ومیگید دارک شده! 

هرچیزی استفاده خوب وبد داره ،بستگی به فردداره 

اینطورباشه ،باید کلا گوشی ازدست مردا کشید بیرون ،چون باهمین گوشی هزاران نوع استفاده نامفید و...میشه کرد  

حالا تولید کننده م نیستیما واسطه ایم ولی خدا رو شکر واس من خوب بوده از هر برنامه ای میشه هم درست است ...

چجوری؟یعنی برای مبل فروشیا مشتری پیدا میکنی؟

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
متوجه شدم ،یه زمانی میگفتن آگاهی کفش ،برای فلان کار ودراصل خیلی ها اینکارنبودن ،اگاهی کفش میزاشتن آگ ...

منم همینو میگم ما که اصطلاحا مخ دیواریمو کلی باهاش کار میکنیم تا حالا همچین چیزی ندیدیم بوده ولی سرچ نکردیم 

دیوار یا غیر دیوار نداره همه برنامه ها رو میشه خوب و بد استفاده کرد در کل همچین آگهی های مورد داری هست ولی اونی که سرچ می نه بیشتر مورد داره 

کلا با دیوار میشه خوب پول درآورد چون الان هر کسی هر چیزی نیاز داشته باشه دیوار سرچ می زنه و خیلی راحت اینترنتی خرید می‌کنه اگه امکان تهیه جنسی رو دارین بهترین بستر واس فروشه 

راهنمایی خواستین در خدمتم

منم همینو میگم ما که اصطلاحا مخ دیواریمو کلی باهاش کار میکنیم تا حالا همچین چیزی ندیدیم بوده ولی سرچ ...

بله  واقعا،کسی‌که طالب باشه ،متاسفانه بزاریدش مسجد ،باز یه راه برای اینکه برسه به بدی وبرسه به کارخلاف پیدا میکنه 

باز بعضی‌چیزهام شهربه شهرمتفاوته ،مثلا همون لباس ،شهرما لباس بچگانه وزمستانه عادی واگاهی واقعی 

وحتی من خیلی از لباس خانمهام دیدم گذاشتن بدون اینکه تنشو باشه ،سایز گفتن فقط 

اینکه یه مردمریض پاشه بنابر سایز پیام بده این مشکل اون مرده ،نه خانم 

هرچند نمی پسندم اینکار که لباس خرید وفروش بشه وخیلی چیزهای دیگه 

اما جامعه ازلحاظ اقتصادی توفشار ،کسی لباس گرم شاید اینجا  بتونه بخره ،نوشو نتونه ،همه مثل هم نیستن