2777
2789
عنوان

اونایی که دوس پسر دارم بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 53 پست
نه بابا باور نکنیاچیو راست میگه اره میخواد جانماز پهن کنه تا صبح نماز بخونید🙃

دوس پسر داری؟چندوقته باهمین؟

یعنی همشون اینجورین یه حرکتی میکنن؟

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان یکسال و نیمه

میشه بپرسم چن سالتونه

من انقد نه میارم خسته شده دریه حد ببخشید میگم بوس و بقل ک عادیه کلا هیچ وقت نخواست بیشتر نزدیک شه یا خواسته شماقبول نکردی

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
میشه بپرسم چن سالتونهمن انقد نه میارم خسته شده دریه حد ببخشید میگم بوس و بقل ک عادیه کلا هیچ وقت نخو ...

۲۰

من یه تایم کوتاهی خودم خواستم و یه ارتباطات نزدیکی باهم داشتیم ولی یدفعه بهش گفتم دیگ نمیخوام تا زمانی ک رابطمون رسمی بشه اونم قبول کرد

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
دوس پسر داری؟چندوقته باهمین؟یعنی همشون اینجورین یه حرکتی میکنن؟

نه متاهلم

ولی مطمان باش طاقت نمیاره پیشش باشی و کاری نکنه

اگر خودتم تنت میخاره برو وگرنه الکی خودتو گول نزن

بعد ۱۲ سال تاهل دیگ مردارو شناختم

اینارو میگه فقط اعتمادتو جلب کنه باور نکن همین

۲۰من یه تایم کوتاهی خودم خواستم و یه ارتباطات نزدیکی باهم داشتیم ولی یدفعه بهش گفتم دیگ نمیخوام تا ز ...

اونم قبول کرد؟فککنم اونم چون سنش کمه قبول کرد مال من یکم پلنگ شده

نه متاهلمولی مطمان باش طاقت نمیاره پیشش باشی و کاری نکنهاگر خودتم تنت میخاره برو وگرنه الکی خودتو گو ...

خب چرا نمیارن پول بدن واسه یه شب چرا مارو گول میزنن مدت ها😑

اونم قبول کرد؟فککنم اونم چون سنش کمه قبول کرد مال من یکم پلنگ شده

بله

کسی اگه واقعا دوستت داشته باشه به خواسته ات احترام میزاره نمیخواد که تو اذیت بشی 

تو رابطه ج نخوای اون وظیفشه ک قبول کنه و

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
بلهکسی اگه واقعا دوستت داشته باشه به خواسته ات احترام میزاره نمیخواد که تو اذیت بشی تو رابطه ج نخوای ...

قبول کردم این دفعه بیاد بریم ولی بچهااینجوری میگن ترسیدم اینم میگم نه ولی خدایی تو شهرم سخته همش بدوییم کسی مارو نبینه اشنا و فلان

بعدم مردا ذاتشون همینه مردا قصدشون از ازدواجم بیشتر رابطه ست دیگه دوستی که معلومهمثل دخترا نییستن چن ...

کم سن نیستم نزدیک سی

قبول کردم این دفعه بیاد بریم ولی بچهااینجوری میگن ترسیدم اینم میگم نه ولی خدایی تو شهرم سخته همش بدو ...

باید ببینی چقد شناخت داری ازش و قابل اعتماد هست یا نه

بعدم مردا ذاتشون همینه مردا قصدشون از ازدواجم بیشتر رابطه ست دیگه دوستی که معلومهمثل دخترا نییستن چن ...

الان میترسم نکنه قصدازدواجم نباشه