2777
2789

اینکه میگه یه شب باهم باشیم تاصبح شماها شده قبول کنین راستشو بگین خدایی

کار بدی قرارنیس بکنیم قراره فقط بیشترباهم باشیم

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

بریم کلبه بگیریم فیلم ببینیم ازاین کارا ،بنظرتون راس میگه؟شماباشین قبول میکنین؟؟

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من زیر یه سقف باهاش تنها بودم البته شب نموندم ولی به خواسته ام احترام گذاشته کاری نکرده ،دوس داره کنار هم آشپزی کنیم و ...

این مسئله بستگی به شناختت از طرف مقابل و جنبش داره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
دیوونه ای مگه قبول کنی یهو خودتم گول میخوری حالا بیا درستش کن تو رور همین کارارو بکن

دوس پسر داری چن وقته باهمین؟

من زیر یه سقف باهاش تنها بودم ولی به خواسته ام احترام گذاشته کاری نکرده ،دوس داره کنار هم آشپزی کنیم ...

چند وقت باهم بودین عزیزم؟

چند وقت باهم بودین عزیزم؟

الان یکسال و نیمه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍