جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
میشه بپرسم چن سالتونهمن انقد نه میارم خسته شده دریه حد ببخشید میگم بوس و بقل ک عادیه کلا هیچ وقت نخو ...
۲۰
من یه تایم کوتاهی خودم خواستم و یه ارتباطات نزدیکی باهم داشتیم ولی یدفعه بهش گفتم دیگ نمیخوام تا زمانی ک رابطمون رسمی بشه اونم قبول کرد
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
اونم قبول کرد؟فککنم اونم چون سنش کمه قبول کرد مال من یکم پلنگ شده
بله
کسی اگه واقعا دوستت داشته باشه به خواسته ات احترام میزاره نمیخواد که تو اذیت بشی
تو رابطه ج نخوای اون وظیفشه ک قبول کنه و
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
قبول کردم این دفعه بیاد بریم ولی بچهااینجوری میگن ترسیدم اینم میگم نه ولی خدایی تو شهرم سخته همش بدو ...
باید ببینی چقد شناخت داری ازش و قابل اعتماد هست یا نه