2777
2789

همین الان . به زندگی بی هدف و پوچ و نرسیدنام فکر می کنم . به امضام

حیف که الکی زنده ام

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من گریه زیاد کردم

اما یک ماه پیش چنان وحشتناک جیغ زدم و گریه کردم ک بعد یک ماه هنوز بدنم بی حسه البته من شوک عصبی بهم دست داد کلی خود زنی کردم و داد کشیدم وااای وحشتناک بود

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
برات صلوات فرستادم 😘

دورت بگردم من ممنونم ازت منم برای امضات ۱۰ تا صلوات فرستادم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

دوست دارم گریه کنمولی واقعا نمیدونماصلا نمیدونم مریضیه چیه

شاید مجرای اشکت مسدود شده ی چشم پزشک برو

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
مدارکتون زدن یا گم شده؟

دزدیدن . الانم زندانن

هم مدرک هم گوشی 

مسئله اینه میخوام کاری کنم اما دست و دلم نمیره . سختمه . چون هیچ امیدی تو خونه ندارم ... هیچ انگیزه ای که حالمو خوب کنه . میگم پرنده بخرم بعد میگن نمیتونی کارش سخته و تو هوایی شدی و ...

موندم به چی دلمو خوش کنم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدا انشالله حالتون خوب کنههممون یه مشکلی داریم

ممنون . انشاا... به دعای شما