2777
2789
منم با شماره مادرم اینجام😅🤭

تصور کن 

برای مادرت پیامک میاد سالگرد ورودت به نی نی سایت رو تبریک میگم 

بعدش برگای مامانت میریزه

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیافتو تصور کردم🤣

😂😂پوستمم سفیده همیشه پاهام یخه الان یخ کرده فکر کنم باید برم پذیرایی بخوابم 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

فداتشم مرسی گلم کسی رو ندارم مجبورم خودم اسنپ بگیرم برم خرید انجام بدم. فقط دعا کنین این دوهفته ب خی ...

اانشالله عزیزم ب سلامتی خودت و بچه سالم باشید ب خیریت بگذره اصلا استرس نداشته باش چند وقته دیگه نی نی کوچولوت بغلته....راه دور ازدواج کردی؟

اانشالله عزیزم ب سلامتی خودت و بچه سالم باشید ب خیریت بگذره اصلا استرس نداشته باش چند وقته دیگه نی ن ...

ممنون قشنگم.اره 

البته اینکه مامان ندارمم بی تاثیر نیس

نامادری دارم ک خودش دوتا بچه کوچیک داره خیلی بتونه کمک کنه بعد زایمان بیاد ده روز بمونه همین

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اخ اخ اون وقت میاد سراغ من 😂😂

😂😂😬طفلک 

برو بچسب ب بخاری ...منم همیشه پاهام یخه شب و روز جوراب می پوشم😢

بدبختی داریم تازه من وقت موعودم هست دارم میمیرم از درد 

ممنون قشنگم.اره البته اینکه مامان ندارمم بی تاثیر نیسنامادری دارم ک خودش دوتا بچه کوچیک داره خیلی بت ...

اخی عزیزم خیلی سخته میدونم نگران نباش شوهرت هست کمکت میکنع....منم همسرم راه دور قسمتم شد دوری از خانواده برام سخته