2777
2789
عنوان

آلمان😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 29 پست
نمیدونم من اصلا جدی نمیگرفتم تا امشب که گفت جدی میگه و باید کلاس بریم بعدم دیگ بحثش و بستیم و غذا خو ...

مگه ميتونه تنهايي تصميم بگيره ؟ اونجا به ايرانيا ميگن كله سياه مثل افغانيا در ايران 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
من چند سال بودم برگشتم ولی شوهرت شاغل باشه از پس هزینه ها بخوبی بر میایید. برای شغلی که گفتی ب 1 اوک ...

عزیزم چرا برگشتین ؟؟ و اینک من اونجا چه کاری میتونم انجام بدم من اینجا شاغلم دلم طاقت نمیاره تو خونه بمونم دیونه میشم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣پس همونه همش میگ موهاتو بلوند کن

آره دقيقا ، من پدرم اونجا بود ميگفت به ايرانيا ميگن كله سياه 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
عزیزم چرا برگشتین ؟؟ و اینک من اونجا چه کاری میتونم انجام بدم من اینجا شاغلم دلم طاقت نمیاره تو خونه ...

برای موندن نرفته بودم. اگه رشته دانشگاعیت با تجربه کاریت مرتبطه میتونی اوسبیلدونگ بگیری و حقوق دریافت کنی. زبانت رو ولی باید ب1 بکنی برای کار 

برای موندن نرفته بودم. اگه رشته دانشگاعیت با تجربه کاریت مرتبطه میتونی اوسبیلدونگ بگیری و حقوق دریاف ...

ن عزیزم من کراتینکارم

و دارم مترجمی زبان انگلیسی میخونم

نه برا اوسبیلدونگ پول نمی‌خواد

تراکنش حساب هاتون باید تو ایران بالا باشه که قبول کنن شما کسب و کارتون خوب بوده چند تا ملک سند ششدانگ هم بنام باشه و سابقه بیمه

من چون خودم قبلا قصدش  داشتم برم

جز ب جز می‌دونم 

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده