2777
2789
عنوان

برم دیدن شوهر سابقم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2791 بازدید | 96 پست
به نظر من بهتره به همسرت بگی و اگه لازم شد باهم برید. یا خونه پدرت قرار بزار و در حضور خانواده خیلی ...

بارها پیغام دادم که من بخشیدمت ولی اصرار دارن خودش وخانوادش که ببینش اونم تنها عموم به بابام زنگ زده گریه کرده که ازچی میترسه این که فلج شده کاریش نداره بزارید به اخرین خواستش برسه میترسم نرم بمیره عذاب وجدان بگیرم ازطرفی کنجکاوم هستم ببینم چی میخواد بگه ازطرفی میترسم زندگیم خراب شه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه قراره بری ببینیش حتما همسرت رو در جریان بذار 

و هرچی اون گفت 

بنای زندگی چند سالت رو بخاطر. کسی که الان دیگه تو زندگیت نیس خراب نکن

در ضمن میتونی اگه حلال کردی به همونایی که برات خبر آوردن که ببنیش بگی حلال کردی و تمام دیگه خودشو درگیر یه چالش الکی نکن 

همینجوری زندگیا پر استرس و دردسر شده یه چیز جدید برا خودت نساز

با همسرت مشورت کن

نگو خودش

بگو عموم به بابام زنگ میزنه گریه و التماس میکنم

بابامم به من زنگ میزنه ازم هزار بار خواهش کردم بخاطر ریش سفید من و عموت

منم گفتم فقط باید با شوهرم مشورت کنم

بگو در حد نیم ساعت با بابام میرم و میام همین

اگه قراره بری ببینیش حتما همسرت رو در جریان بذار و هرچی اون گفت بنای زندگی چند سالت رو بخاطر. کسی که ...

بابا بخدا ول کن نیستن من سالهاس فراموش کردم اون تلخی هارو اون بلاهایی که سرم اوردن اوارگی خانوادمو داشتم زندگیمو میکردم یهو دوباره سبز شدن هی اصرار اصرار هی پیغام بارها گفتم بابا ولم کنید بخشیدم  عموم میگه پسرم شبانه روز گریه میکنه توراخدا فقط نیم ساعت 

بارها پیغام دادم که من بخشیدمت ولی اصرار دارن خودش وخانوادش که ببینش اونم تنها عموم به بابام زنگ زده ...

مهم تر از همچیژ زندگیه خودته.   بهترین راه اینه به همسرت بگی و توضیح بدی که خیلی اصرار دارن. تنها رفتن رو هم اصلا قبول نکن بگو. اولویت من همسرمه. اگه اجازه بده میام اگر ناراحت بشه نمیتونم بیام.   چون ببین حتی اگه  یه روز شوهرت بفهمه برای هر کاری رفتی حتی اگه اصرار کردن تا اخر عمرش بهت بدبین میشه پس حتما بهش بگو بعد برو.  یا با خودش برو یا با پدرت.  

من حتی میتونستم بعد طلاق هم مهرمو بگیرم دادگاه این رای رو داده بود اما باتموم بدیاش بازم وقتی زمینگی ...

یعنی چی رای داده بود ؟ مهریه رو شما هم قبل طلاق و هم بعد طلاق میتونی دریافت کنی مثل بدهی هست نیاز به رای دادگاه نداره ! 

فکر کنم یه قسمتی از داستان های جوجومویز رو خوندی اومدی داستان شب میگی برای مردم خخخخ

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) 

متوجه سختی هایی که کشیدین هستموخداروشکرکه اللان زندگیتون خوبه 

مشخصه چه قدرخانمید

تهمت تمام مغزواستخوان آدم رومیسوزونه وحتی شیطان هم ازش بیخبره به قدری سنگینه داغش

همسرتون رودرجریان قراربدین واگربراتون جاداره واقعاحلالش کنید

آرامش خودتون مهم تره البته