یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یعنی چی رای داده بود ؟ مهریه رو شما هم قبل طلاق و هم بعد طلاق میتونی دریافت کنی مثل بدهی هست نیاز به ...
نخیر دوست عزیز من خلاصه گفتم که طولاتی نشه براتون پروسه طلاق ما دوسال طول کشید من تونستم ثابت کنم مشکل روانی داره حق طلاقو بگیرم وجدا شم ودرعین حال بعد جدایی مهرمم بگیرم ...اون نمیخواست طلاق بده میخواست اذیت کنه
نه فکر نمیکنم واقعا دیگه زمینگیر شده وپشیمون بااین حال فردا حتما به همسرم میگم موضوع رو میترسم نمیدونم چه واکنشی نشون بده ولی دیگه دلو میزنم به دریا ومیگم
هرگز نرو و به شوهرت بگو این درخواست رو کردن دلت نسوزه شرعا قانونا و عاطفی بینتون چیزی نیست و تعهدی نسبت بهش نداری اول فکر کن با همه مریضی الانش گفتی مشکل روانی داشته پس فکر کن شاید از رو حسادت به زندگی الانت بخواد خرابش کنه حتی خانواده اش
به شوهرت تعهد داری و بچه ات نزار با احساساتی شدن الانت دل شوهرت بشکنه و بعد فردا روز هر وقت دلش خواست بهت خیانت کنه
نری اسید بریزه روصورتت فلج شده ذاتش همونه همین که بخشیدیش زیاده از سرش اگرم مرد که اون مدیون جوونی ...
دستاش ازکارافتاده ...گاهی فکر میکنم حتی همون بخشش هم زیادیه نمیخوام ازخودم تعریف کنم ولی این چیزایی که گفتم بخش خیییلی کوچیکی از اون سالها وازارواذیتاشون بود بخداهرکی جای من بود هیچ وقت نمیبخشید هیچ وقت اینو همه بهم گفتن