2777
2789
عنوان

برم دیدن شوهر سابقم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2814 بازدید | 96 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی چی رای داده بود ؟ مهریه رو شما هم قبل طلاق و هم بعد طلاق میتونی دریافت کنی مثل بدهی هست نیاز به ...

نخیر دوست عزیز من خلاصه گفتم که طولاتی نشه براتون پروسه طلاق ما دوسال طول کشید من تونستم ثابت کنم مشکل روانی داره حق طلاقو بگیرم وجدا شم ودرعین حال بعد جدایی مهرمم بگیرم ...اون نمیخواست طلاق بده میخواست اذیت کنه

من بودم نمی رفتم

همون یه وویس بده بگو من زندگی شخصی خودم رو دارم

شما رو حلال کردم لطفا دیگه پیگیر من نشید

حرف و حدیث ها تو این حلالیت طلبی زیاد بوده و به ضرر تموم میشه

Be nice😊

شاید بازم خودش یاخانوادش برات نقشه دارن بدون اجازه همسرت هرگز نرو

نه فکر نمیکنم واقعا دیگه زمینگیر شده وپشیمون بااین حال فردا حتما به همسرم میگم موضوع رو میترسم نمیدونم چه واکنشی نشون بده ولی دیگه دلو میزنم به دریا ومیگم

بارها پیغام دادم که من بخشیدمت ولی اصرار دارن خودش وخانوادش که ببینش اونم تنها عموم به بابام زنگ زده ...

اول باهمسرت درمیون بزار اینارو بگو شاید ازم حلالیت بخواد نمیخوام بعدا واسم وجدان درد بشه بعد اگه اجازه داد برو 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
بارها پیغام دادم که من بخشیدمت ولی اصرار دارن خودش وخانوادش که ببینش اونم تنها عموم به بابام زنگ زده ...

همین که عموت میگه از چی میترسه ؟!!!

این خودش مشکوکه به نظرم این همه اصرار اونی که حلالیت بخواد با تلفن هم میتونه حرفش و بزنه 

ببین یه کلمه بگو شوهرم اجازه نمی‌ده.حیف زندگیته 

هرگز نرو و به شوهرت بگو این درخواست رو کردن دلت نسوزه شرعا قانونا و عاطفی بینتون چیزی نیست و تعهدی نسبت بهش نداری اول فکر کن با همه مریضی الانش  گفتی مشکل روانی داشته پس فکر کن شاید از رو حسادت به زندگی الانت بخواد خرابش کنه حتی خانواده اش 

به شوهرت تعهد داری و بچه ات نزار با احساساتی شدن الانت دل شوهرت بشکنه و بعد فردا روز هر وقت دلش خواست بهت خیانت کنه 

نری اسید بریزه روصورتت فلج شده ذاتش همونه همین که بخشیدیش زیاده از سرش اگرم مرد که اون مدیون جوونی ...

دستاش ازکارافتاده ...گاهی فکر میکنم حتی همون بخشش هم زیادیه نمیخوام ازخودم تعریف کنم ولی این چیزایی که گفتم بخش خیییلی کوچیکی از اون سالها وازارواذیتاشون بود بخداهرکی جای من بود هیچ وقت نمیبخشید هیچ وقت اینو همه بهم گفتن