2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلییی خوش هیکلم

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 220 پست
اسی میتونی عکس قدیت رو بذاری

خیلی دوست دارم بزارم مشکلی هم ندارم با کذاشتنش ولی واقعا عکسی ندارم ک توش وایساده باشم 

تو گالریم هم چیزی پیدا نکردم از قبلنا

واقعا دلم میخواس بدم مشکلی نداشتم ولی ندارم هیو عکسی از هیکلم وایساده

گلم می‌دونم گفتی عکس نداری 

من پرسیدم خودم عکس بذارم؟

نگفتم شما عکس بده

درمورد هیکلت این تعاریفی گ کردی بنظرم واقعا خوش هیکلی 

ممه ام کوچیک جذاب تره 

بقول معروف ممه سلطنتی😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شکم داری

باردارن فک کنم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
شکم داری

باردارم🥰

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

ا‌ونجا گ لباس تنگ کرمی تنته چقد خوش هیکلی عالی عزیزم

قبل بارداریه😂❤️ممنون عزیزم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

قبل بارداریه😂❤️ممنون عزیزم

ماشاالله شمام تو فرمی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)