2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلییی خوش هیکلم

| مشاهده متن کامل بحث + 2539 بازدید | 220 پست
پس اینقدر چرت نگو پایینم بزرگه فلانه

تو چته؟ چرا گیر دادی

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قدر صادق و باحالی...بنظرم اخلاقت اژ هیکلت زیباتر و جذابتره..خیلی خوبه

دقیقا ،اینهمه نظرهای منفی ،ب هیچ کس بی احترامی نکرد

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چون پایین تنت بزرگه

خب الان حرفت چیه؟ واضح بگو 

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

با این قد کوتوله هیچ کسی خوش هیکل نیست

احیانا حسودی نکردید؟ 🫠 وقتی میبینید یکی خودشو دوست داره چرا میخواید نسبت به خودش حس بد داشته باشه؟ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
فقط قد ملاک خوش هیکلی نیست اما یکی از لازمه ها هستالبته قد خیلی بلند نهحداکثر۱۷۲ برای یه خانوم

من قدم بلنده ۱۶۸ سینه هامم ۷۵ 

پایین تنمم خیلی بزرگه جوری که همه بهم میگن تو اول پایین تنه بودی بعد بقیت درست شد

شکمم اصلا ندارم 

ولی بنظرم خودم قد کوتاه ها خیلی جذاب ترن و بامزه الان تو کلاس من بلند تر از همم