2777
2789
عنوان

میخوام فیلم نی نی سایت رو‌ بسازم😎

168 بازدید | 21 پست

اگه کس دیگه ای رو میشناسین تگ کنین😎🤩🥳

داستانش اینه که یکی تاپیک جنجالی میزنه و چند تا کاربری تعلیق و پرپر میشن

این وسط یکی از کاربریای تعلیق شده متعلق به یه مخ کامپیوتره میره اون کسی رو که تاپیک جنجالی زده رو پیدا میکنه تو دنیای واقعی و میخواد پخ پخش کنه اما … ادامه داستان موقع اکران فیلم. 

@گلزار    

@رادان    

@النازشاکردوست    

@مهنازافشار    ‍‍  

@جانی_دپ   ‍ ‍ ‍ 

دیوونه هم‌خودتونین 😂😂😂❤️❤️❤️

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

🤣🤣🤣🤣🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلیم عالی

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

بیشتر ببینید

فقط اونجا که گفتی دنیای واقعی🤣🤣🤣🤣🤣

فکر کن الان همه دور هم نشسته بودیم 

آیا اینا باز با همین لحن ها حرف میزدن؟  باز مسائلشون  وسط بود؟🤣🤣

البته که این سایت واسه همین حل مسائله🥺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یآ رَبّ تَنهآ نَظَرَت بآشَد پآیآنِ رَنج هآیَم:)جانه دلم تو تنها دلیل روی این کره خاکی هستی که بشه فهمید عشق هنوزم وجود داره...؛)دردت به جونم همه جوره هواتو دارم و تا ابد پات وایمیستم🫂💍🌱🌸متعهد و بزودی به امید خدای مهربون،متاهل🧿🍓🤍🌱تا اینجا که خوندی،یه صلوات واسه من و دلیل زنده بودنم بفرست و برو عزیزدلم:)🦋🫂🤍

بیشتر ببینید

@دختر__قهوه__فروش

کوجااااایییی

چرا تعلیق شدی قزمیت

درد بگیری

من الان از کجا بدونم تعلیق ابدی شدی ۲۱ روزس یا سه روزس آخههههه

[ ‹دختر شمالم و تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]