2777
2789
عنوان

حسرت چی به دلتون مونده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2537 بازدید | 188 پست
منم خیلی دوستش دارم اخرین بار که اومدم پیشش تونستم خوب بغلش کنم چه ارامشی داشتم کنارش همون ارامشی که ...

دیدی وقتی میری داخل حرم چه حس و حال سبکی میاد سراغت ، انگار هر چی سختی و غم داری همه پرواز کردن رفتن 

امام رضا جان مادرت حضرت فاطمه زهرا قسمت میدم عید دعوتم کن بیام پابوست با شوهرم 😭🙏

شوهرم آدم بشه باهم بیایم 😂😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من درکت میکنم درسته پدر ندارم الان ولی میدونم پدر کی اینجوری باشه چقدر عذاب اوره منم پدرم اینج ...

اخرش متوجه نشدم پدر نداری یا پدرت اینجوریه 

پدرم از دشمن هم بدتره 

حتما پدر مثلم نداشتی که اینجور میگی...

و شب و روزمو نگذروندی که بتونی بگی اینجور نخوا براش...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
۶ بار انجام دادم منفی شد دیگی ناامید شدم

شاید دکترتون خوب نبوده

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

فقط ی حسرت تو دلم مونده اونم پول،فقط اونقدی ک بدون استرس و حساب کتاب کردن بتونیم ی ماه تا سر برج برسونیم،بتونیم بریم رستوران،راحت چیزایی ک لازم داریم بخریم،خونه ، ماشین و بقیه چیزای واجب زندگی

اینم بود میشدم خوشبخترین ادم رو کره زمین

فقط و فقط چاره کارتون ای وی افه...

شوهرم نمیاد 

خدارو شکر یه دختر دارم 

دخترم میگه مامان برام خواهر برادر بیار من باهاشون بازی کنم بهشون غذا بدم ، بچم مدام دعا میکنه میگه خدا به من خواهر برادر بده 🥲

امروز بهم میگفت مامان غذا زیاد بخور برام خواهر برادر بیاری💔

بخدا دلم شکست ، دیشب بی بی چک تست کروم منفی شد 🥲

به خدا گفتم چی میشد مثبت بود ، دخترم خوشحال میشد ،از بزرگیت کم میشد خدا ؟!!! 😞

سر بارداری اولم دوسال رفتم دکتر کلی دارو خوردم کلی نذر نیاز کردم تا دخترم به دنیا آمد 

من حسرت سلامتی به دلم مونده آخه چرا تو خواهرام فقط من باید تنبل باشم مامانمم تنبلی نداره نمی دونم ژن چه خیر ندیده ایی به منه بیچاره انتقال یافته🥴

حالم بده دارم گریه می‌کنم بخدا،  دکترم گفت اگه رحم ریزش نداشته باشه باعث سرطان میشه! من نمی دونم تاکی باید دارو بخورم که پریود بشم ، خسته شدم به قرآن ، دارو ها هم همش عوارض داره ، عصبی میشم ، بی حوصله میشم ،چاق میشم ، به کلیه و کبد ضرر میرسونه 

حالم خرابه خراب 💔

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

ندارم۱۷ساله جداشدن پدرمن از پدر شما بدتر بود معتاد وزن باز ولاشی بود من اون زمان۶سالم بود واسه گرفتن یه کم گرفتن مواد به چه جاهایی که نمیبرد همون پدر باعث شد که چندنفر ادم تا مرز تجاوز بهم پیش برن هروز دوستاشو میاورد خونه تا مواد بکشن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اتفاقا پیش بهترین دکتر ها انجام دادم ولی خب چه کنیم

یکی از آدمای خیلی نزدیکم ، چندبار ای وی اف انجام داد ، ی بار دوقلو گذاشته بود ... دیگه مونده بودن این دفع اما یهو برق رفت تاریک شده بود این بنده خدا ترسید همونجا دوباره بچه ها رو سقط کرد

اما ناامید نشد ، تلاش کرد الان پسرش ۱ سال و نیمشه

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

نه امکان نداره امام رضا اینحوری نیست 😭برو اونجا به همین نیت از خونه حرکت کنید برید وقتی رفتی حرم دو ...

۵ ماه پیش حرم بودم ، ۱۷ ساعت فاصله دارم تا مشهد ، انشاالله سال آینده میرم به همین نیت 

انشاالله که فرجی بشه🥲

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
مریضیتون چیه

وسواس نجس و پاکی شدید که اینقدر بهش اهمیت دادم که حاد شد و زد به جسمم تکرر ادرار گرفتم و.....

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
۵ ماه پیش حرم بودم ، ۱۷ ساعت فاصله دارم تا مشهد ، انشاالله سال آینده میرم به همین نیت انشاالله که فر ...

من ۴۸ ساعت راه دارم به حرم قربون کبوتراش برم من 😍

برو عزیزم حتما نیتتم از الان تو دلت بکن