شوهرم دانشگاه میره رشته خودش فقط با یه دختر هست بهش زنگ میزنه کلاس میری یا نه کنسل هست یا نه کلا در ارتباط هستن امشب با همسرم بحثم شد . آخه خودش خیلی جلوی زندگی اجتماعی من رو میگیره بعد خودش آزاده چون مرده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"! خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخابها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱
من یک آدم آزاد و غیرمذهبی هستم اما کار همسر شما بنظرم کاملا اشتباهه. هیچ گروه عمومی بین همکلاسیها نیست یا هیچ آقایی نیست که بتونن سوالای ضروری رو ازش بپرسن حتما باید با یک خانم در ارتباط باشن؟