2777
2789

واقعا بعضی ها شانس دارن پسر دایی شوهرم مثل آقازاده ها زندگی میکنن قشنگ میخورن میخابن یه اداره میره اونم تا ظهر ۱۰ تومن حقوقش بعد خانوادش کمک کردن ماشین خوب خونه خوب قشنگ خریده زنش ۵تا النگو خریده بعد میاد میشینه میگه زن من خوبه زن من درآمد داره بخدا زنش ۲ سال رفت سرکار الان یکساله بیکاره هی میاد پیش شوهر من پز زنشو میده  از کل سال سه ماهشه کلا مسافرتن وقتی چنین آدمایی رو میبینم از زندگی سیر میشم همش خونه ایم زنش میگه گرونی نیس که همه چی آرزونه بخدا از بس فکر کردم موهام سفید شد

مینا هستم ۲۱ ساله مامان مبین که ۱۰ ماهشه

با ده تومن حقوق همه ش مسافرتن؟؟🙄

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم به جای مقایسه 

خداروشکر کن 

معلوم نیست شاید واقعا مشکلاتی دارند

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
حقوقش ده تومنه و میگه ارزونی هست؟؟؟

خب معلومه چون چیزی نمیخرن زنگ میزنه به مادرشوهرش دستور میده فلان چیزو بخر بفرست همه خوراکی هاشون رو پدر طرف میخره

به نظرت زیادی گندشون نکردی برا خودت.من که چیزی برا حسرت خوردن ندیدم.حتما مسافرتشون در حد قطر به سفره ...

عزیزم دایی شوهرم میده هزینه هاشو 

خب از خرداد امسال دوبار رفتن کربلا یه بار مشهد یه بار تهران و قم و از شمال بگیر از گیلان و بندر انزلی