2777
2789

یکی از خواهر شوهرم تازه ازدواج کرده من چند روز پیش شام دعوتش کردم و به عنوان کادو مبلغ ۲ میلیون بهش کادو دادم بعدش جاریم رفته از مادر شوهر خبرچینم پرسیده گفته فلانی چقد کادو داده اونم گفته بعد جاریم دیشب خواهر شوهرمو دعوت کرده پا گشا۲و نیم میلیون بهش کادو داده من با این جاریم چیکار کنم بار اولش نیست این کارو میکنه قبلا هم برای تولد بچه خواهر شوهر بزرگم این کارو کرده همش میره از این و اون میپرسه فلانی (من)چقدر داده بعد مبلغی میزاره روش من که جاری بزرگه هستم کم بیارم راه کار بدید جلوی دهن این و اونو هم نمیتونم ببندم

نی نی یار اگه خدارو میشناسی کاربری منو نترکون دیگه خسته شدم بی دلیل لغو میکنی سیمکارت ندارم میفهمی؟؟؟ خیلی دوستت دارم خدا جونم شکرت خدای قشنگم❤

خوبه این چشم و هم چشمش باعث منفعت خواهر شوهرت شده  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن داره به خودش ضرر مالی میزنه😂

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
بزار اون اول کادو بده و دعوت کنه

من بزرگترم اول باید من دعوت کنم

نی نی یار اگه خدارو میشناسی کاربری منو نترکون دیگه خسته شدم بی دلیل لغو میکنی سیمکارت ندارم میفهمی؟؟؟ خیلی دوستت دارم خدا جونم شکرت خدای قشنگم❤

بیخیال باش یه ضرب المثل هست میگن فلانی از لج همسایه یه من نمک خورد شده مصداق جاری شما 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
یه کادویی بده که قیمتش معلوم نیست

از این میترسم بره همونو بخره یچیزیم بزاره روش خیلی آدم مریضه منم دیوونه کرده

میخوای یه چک سفید امضا بدی به خانواده شوهر ، که تو عروس خوبه بشی ؟ والا نمیدونم چه سَندرومیه که جدیدا افتاده به جون خانما که دوست دارن بیشتر در خدمت خانواده شوهر باشن ، و در این مورد گوی سبقت رو از بقیه جاریا بگیرن .آدم ساده، اول، اون جاریت ، که ضرر به جیب شوهرش میزنه واسه یه حسادت مسخره ، نفر دوم ، تو ساده ای که این موضوع واست مهمه ( عذر بابت لحنم ) 

میخوای یه چک سفید امضا بدی به خانواده شوهر ، که تو عروس خوبه بشی ؟ والا نمیدونم چه سَندرومیه که جدید ...

خیلی جالب گفتی خواهرم واقعا ناراحت بودم خنده به لبم آوردی ممنونم گلم