2777
2789
عنوان

یعنی داداشم عاشق دوستمه

322 بازدید | 14 پست

ی مرده بود(از دخترخالم خوشش میومده ولی ردش کرده) ولی با دوستاش هی با دوستاش به ما نگاه میکردن و می‌خندیدن یکی از دوست های مرده هم داشت یواشکی آزمون عکس می‌گرفت فکر کرد ما نفهمیم یهو سر و کله داداشامون پیدا شد رفتن با اونا دعوا گرفتن 

بعد اومدن ولی اون مردا هنوز نرفته بودن داداشم ادای نامزد دوستم رو در آورد!!!

وقتی رسیدیم خونه گفتم ازت خوشش میاد گفت نه اونم عین خواهر کوچیکترمه گفتم پس چرا ادا نامزد شو در آوردی؟ بحث رو پیچوند.

بنظرتون دوسش داره؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش اسم داداشتم بوراک بود 

تا دیگه خیلی فیلم ترکی میشد

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
چه ربطی داره؟!😐

دوسداشتم شخصیت ها اسم داشته باشن😐

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
دهنت سرویس چقدر خندیدم اه

😶😶‍🌫️