چطوری بعضی از خانما هم ب کار خونه میرسن هم خودشون ارایش کردن هم پر انرژی من بعضی روزا میرسم بعضی روزا دست و دلم نمیره ی روزایی ب خودم میرسم ی روزایی انگاز ولگرد تو کوچم اکثر مواقع هم بی حوصلم چرا واقعا؟ اب و هوا تاثیر داره ؟
آب و هوا و محیط که قطعا تاثیر داره. ولی اگه برنامه ریزی کنی به همه کار هات میرسی، مثلا میخوای خونه رو تمیز کنی آهنگ شاد گوش بده یا وقتی آرایش کنی هم همینطور یه آهنگ ملایم گوش بده...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به دلیل رفتارهای همسرم که به شدت وابسته هست به خانواده اش و منی که نمیتونم اینو قبول کنم بعد ۸ سال همش با هم دعوا داریم نه من عادت میکنم به رفتارش نه اون درست میشه
تغذیم خوب استراحت هم دارم ولی ذهنم خیلی فک میکنم ن ک مشکلی باشه بلاخره تو زندگی همیشه مشکل هست ولی ذهنم اینجوریه ک وای باید نماز بخونم تو نماز فک میکنم وای باید ناهار بخورم اینو بشورم اونو بپوشم فلان کارو بکنم