2777
2789
عنوان

دارم از خنده میمیرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 39 پست

وااااای منم چند وقت پیش تو دانشگاه یه پسره رندوم شروع کرد حرف زدن الان اصلااااا هم یادم نیست چی میگفت ولی قشنگ چند ثانیه طول کشید تا بفهمم داره با لهجه تورکی حرف میزنه

بعضیا واقعا خیلی غلیظ حرف میزنن ادم نمیفهمه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خب ماهم روشن کن من نفهمیدم😂😂😂

منم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا منظورش چی بوده

قرابت ی مبحث درسیه

ک اون نمیتونستبگه ق میگفت گ

خواهرمم فکرده گرابت اسم نشرشه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

وای الهییییی منم انسانی امممم🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣بالاخره ی انسانی فهمید

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

من فکر کردم به تاپیک ناز داری میخندی

چییی هستت؟ 

قرابت دیگه کدوم کتابه 

ما هم انسانی بودیم قرابت نداشتیم بجای کدوم کتاب اومده؟

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
اصلش قرابته اون خانم نمیتونستن بگن ققرابت ی مبحث برای انسانی هاست

لهجشون هست خب

چه اشکالی داره گلم😌

چطوری خواهرتون قرابت معنایی نمیدونستن

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

یعنی خواهرت تا حالا نشنیده قرابت معنایی؟😐

قرابت شنیده گرابت نشنیده🤣

وااااای منم چند وقت پیش تو دانشگاه یه پسره رندوم شروع کرد حرف زدن الان اصلااااا هم یادم نیست چی میگف ...

اااره دقیقا

فکنم واقعا نتونن سختشون باشه فارسی

ولی جدی یه فکری به حال اوضاع درسی خواهرت بکنین 😁

چراااا🤣🤣خیلی زرنگه ها

خوب ترکا غ ق گ رو خوب تلفظ نمیکنن خواهرتون باید میفهمید 😂

🤣🤣🤣من میفهمم اون براش نا اشنا بوده🤣

اصلش قرابته اون خانم نمیتونستن بگن ققرابت ی مبحث برای انسانی هاست

😐😐😐 اره دیگ ترکا ق رو غلیظ نمیگن میگن گ معمولی . منم ترکم 😁 نیاز نیس اینقد فشار بیاریم خب همین گ معمولی کافیه