2777
2789
عنوان

دارم از خنده میمیرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 39 پست
قرابت دیگه کدوم کتابه ما هم انسانی بودیم قرابت نداشتیم بجای کدوم کتاب اومده؟

توی. کنکور. میاد

تست چهارتا ازش میاد

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

لهجشون هست خبچه اشکالی داره گلم😌 چطوری خواهرتون قرابت معنایی نمیدونستن

عزیزم گرابت رو. نمیدونستن

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐😐 اره دیگ ترکا ق رو غلیظ نمیگن میگن گ معمولی . منم ترکم 😁 نیاز نیس اینقد فشار بیاریم خب همین گ ...

ینی از بچگیتون حرف ق رو یاد نگرفتبن؟ 

ببین اخر زبونت باید بخوره ب سقف دهنت

تلاش کن ببینم میشه

😐😐😐 اره دیگ ترکا ق رو غلیظ نمیگن میگن گ معمولی . منم ترکم 😁 نیاز نیس اینقد فشار بیاریم خب همین گ ...

گ معمولیه ق غیر معمولی؟😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ینی از بچگیتون حرف ق رو یاد نگرفتبن؟ ببین اخر زبونت باید بخوره ب سقف دهنتتلاش کن ببینم میشه

😁😁😁عزیزم بلدیم ولی سختمونه ینی عادت کردیم باید تمرکز کنیم غلیظ خرف بزنیم اونم کی حوصله داره . ایجا هرکی فارس باشه 😁حوصله ندارن باهاش فارسی بحرفن یکی میخان براس فارسی بحرفه😂 مثلا شما الان بخاین ب برو ترکیشو بگین گِد . یه جور دیگ باید بگی😆😆اونم لهجه شماس بخاین یاد بگیرین همیشه حرف بزنین سخته .

😁😁😁عزیزم بلدیم ولی سختمونه ینی عادت کردیم باید تمرکز کنیم غلیظ خرف بزنیم اونم کی حوصله داره . ایج ...

اخه چرا حوصله ندارن قشنگ نیست که این کار

اخه چرا حوصله ندارن قشنگ نیست که این کار

😁😁😁یجوری میگیاااااخندم میگیره . تو بیا من ترکی بیادت بدم بعدش بدون لهجه بحرف میتونی اخ ؟؟؟؟؟ن ک نمیتونی پس از بقیه هم همچین انتطاری نداشته باش . دوستم اهل کرج بود ولی مامانش اینا ترکی بلد بودن خودشم بلد بود با ای همه حال لهجه فارشی داشت بزور ترکی حرف میزد 😁😁 ی چیزی میگینااااا

😁😁😁یجوری میگیاااااخندم میگیره . تو بیا من ترکی بیادت بدم بعدش بدون لهجه بحرف میتونی اخ ؟؟؟؟؟ن ک ن ...

عجبا میدونی چی. میگی؟ 

وقتی میتونین فارسی حرف بزنین خو فارسی حرف بزنین چ مسخره بازی ایه خب همه از همین رفتارتون مینالن ن لحجتون

عجبا میدونی چی. میگی؟ وقتی میتونین فارسی حرف بزنین خو فارسی حرف بزنین چ مسخره بازی ایه خب همه از همی ...

😆😆😆عزیزم چرا مت جه نمیشی فارسی میتونیم صحبت کنیم لهجه داریم بعدشم راحت نیستیم خب . فک کن میخای انگلیسی حرف بزنی بعضی جاها ی جیزایی هس ک نمیتونی ب فارسی مثل ترکی راحت بیان کنی . وسطاش فارسیت تموم میشه