2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو خودت ازدواج کردی رفتی دورات رو زدی الان میایی ما رو نصیحت میکنی

کاش میشد بلندگو بگیرم دستم ازطرف همه دخترای مجرد بگم اهای متاهلا ماهم نیاز داریم ینی چی اخه 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
والا ما که شوهر کردیم همینجور خواستگار پیدا میشه خدامرگشون بده نمیدونم مجردی کجا بودن

من ۵ماهه حامله بودم رفتم مسجددعای عهدازم شماره خواستن گفتم من حاملم حلقموهمون ماه اول شوهرم فروخت

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

میخوام براش غذا بپزم بریم بیزون نازمو بکشه محبت کنه ایما😂😞

دختر خوب مگه شوهر کردن فقط همیناست  نمیگم متاهلی بده ولی خونه پدر بودن خیلی بهتره متاهلی هزار برابر مشکلاتش از خونه پدربیشتره

چرا؟

حسم میگع شوعر نمیکنم اصن جفت ندارم هبشکیم نیس هیشکی فرض کن حتی اشنا دوست هیچی خب بااین حساب چجوری ازدواج کنم؟تو خیابونم هیشکی ازم خوشش نمیاد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
چرا هستالان منی که تو عقدم نه ناز مو میکشه نه قربون صدقه میرهتازه قهریم اگه آشتی هم بودیم همین بود.. ...

ای وای عزیزم متاسفم واقعا 

خب بهش بگو اینارو مشکلاتتو

کاش میشد بلندگو بگیرم دستم ازطرف همه دخترای مجرد بگم اهای متاهلا ماهم نیاز داریم ینی چی اخه

اینها خودشون 14 سالگی شوهر کردن 20 سالگی دو تا بچه داشتن ، اصلا نمیفهمن نیاز داشتن یعنی چی ، تنهایی یعنی چی 

چرا خب؟

نوشتم پایین😔

اینها خودشون 14 سالگی شوهر کردن 20 سالگی دو تا بچه داشتن ، اصلا نمیفهمن نیاز داشتن یعنی چی ، تنهایی ...

همون خیلی سخته 😔کاشکی بفهمن

کاش میشد یه بلندگو بگیرم دستم ک صدام به کل دخترای ایران برسعبابا هیچی توش نیست هیچچچچچیدر بهترین حال ...

حالا ولی خدایی حتما یه چی توش بوده که خدا دو تا جنس افریده که باهم ازدواج کنن و مکمل هم باشن وگرنه که همه یه جنس بودیم

چه نیازیست به خونخواهی دشمن وقتی به گنهکاری ما دوست شهادت میداد🦋