2777
2789

بگیر بخواب زوووود باید خواب کافی داشته باشی، مسواک مهم نیست

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای ازمایش باید  ۲ساعت قبلش از خواب بیدار شده باشی ولی تحرک نداشته باشی 

سوتین هم نبند امشب تا فردا باد ازمایش

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
اونارو رعایت کردم ولی خوابم نمیبره

گوشی رو بزار کنار سعی کن بخوابی وگرنه جواب ازمایشت خراب میشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
برای ازمایش باید ۲ساعت قبلش از خواب بیدار شده باشی ولی تحرک نداشته باشی سوتین هم نبند امشب تا فردا ...

عزمزمه حتما باید پریود باشم؟دکترم گفت مهم نیست

من الان پریود نیستم و فردا آزمایش دارم

نمیدونم والا من به بار بدون پریود دادم یه بار روز سوم، فک کنم بستگی به دکتر و ازمایشات دیگه داره

مرسی گلم

بعد اینکه یک بار ازت خون میگیرن؟

آخه یه خانومی میگفت سه بار میگیرن😭

عزمزمه حتما باید پریود باشم؟دکترم گفت مهم نیستمن الان پریود نیستم و فردا آزمایش دارم

نه نیاز نیست پریود باشی

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…