2777
2789
عنوان

چندوقت پیش تاپیک زدم ک خانواده شوهرم گفتن طلاقش بده و

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 124 پست
عزیزم اون دوستت داره شاید غرورش نمیزاره مستقیم بهت بگه ببخشید...خواسته با خرید رفتن از دلت دربیاره.. ...

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اینکه معلومه از لجبازی

ببین هیچ پسری و هیچ دختری تحت هیچ شرایطی از خونوادش نیوفته

من نمیدونم بین تو و خونوادش چی پیش اومده اما انقد لج نکنید باهم.باهاش منطقی صحبت کن

اگه ناراحتت کردن بدون لجبازی با آرامش باهاش درمیون بزار

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
اسکریناروببین

دیدم عزیزم، شاید شوهرت دوست داره و نمی‌خواد جدا بشین ، عزیزم منم تجربه اش رو داشتم تا مرز طلاق رفتم ولی خدارو شکر نشد، بهت میگم از مردا فاصله بگیر اینقدر پیام میدی گلم اون اصلا مطمئنم ک کامل نمی‌خونه، یه مدت سرد شو پیام داد زنگ زد جواب بده اما سرد و کوتاه جواب بده، زیاد غر نزن پیگیرش نشو گله نکن نگو برات مهم نیستم نگو تو دروغ گویی بی مسئولیتی حرف منفی نزن بهش ، بخدا خودش میاد طرفت،

یه چیزی مردا مستقیم عذرخواهی نمیکنن معمولاً خودش رو بهت نزدیک میکنه تا قضیه حل بشه، شاید می‌خواد اون دوشب باهات باشه تا مشکلتون حل بشه، فعلا چند وقت محلش نده خودش میاد

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
ببین داره بهش دستور میده دختر جان یعنی چی این رفتار

خب چون باهاش لج کرده

اونم مرده خواست قدرت نمایی کنه!

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
خب چون باهاش لج کردهاونم مرده خواست قدرت نمایی کنه!

ببین اینا قراره یک عمر با هم زندگی کنن

اگه همو میخان باس برن مشاوی جایی ولی بعید میدونم 

این مرده معلومه ازوناس ک فق میخاد حرف حرف خودش باشه

دیدم عزیزم، شاید شوهرت دوست داره و نمی‌خواد جدا بشین ، عزیزم منم تجربه اش رو داشتم تا مرز طلاق رفتم ...

دوسم دتست میگفت توانتخاب علطبودی میگفت خط قرمزخانوادم مگه پکارشون کردم؟! 

ببین اینا قراره یک عمر با هم زندگی کنناگه همو میخان باس برن مشاوی جایی ولی بعید میدونم این مرده معلو ...

همه مردا همینن😂

دیدم عزیزم، شاید شوهرت دوست داره و نمی‌خواد جدا بشین ، عزیزم منم تجربه اش رو داشتم تا مرز طلاق رفتم ...