2777
2789
عنوان

چندوقت پیش تاپیک زدم ک خانواده شوهرم گفتن طلاقش بده و

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 124 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی آقا خیلی خونسرده، بنظرم اینقدر پیامش نده یه کلمه بگو من همینم که هستم می‌خوای زندگیمون خوب بشه پس خودت قدمش رو بردار دیگ هم جوابشو نده

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
عزیزم بزار بیفته به پات نه اینکه ببخشی از اولش کوتاه بیای مجبوری همیشه کوتاه بیای

این ادم3ماه180درجه تعییرکرده

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

این ادم3ماه180درجه تعییرکرده

بگو نمیام همین دیگ چیزی نگو ، بزار خودش بیاد دنبالت ، اینقدر هم پیام بلند دیگ نده کوتاه و سرد جواب بده

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
زنگ زد باخطی دیگ بریم خرید گفتم مگه نگفتی اگرمهمونی نیای طلاقت میدم دادگاه میبینمت بعدچون بلاک بهم گ ...

عزیزم اون دوستت داره شاید غرورش نمیزاره مستقیم بهت بگه ببخشید...خواسته با خرید رفتن از دلت دربیاره...چرا بهش فرصت نمیدی

زندگی ک بچه بازی نیست این نشد یکی دیگه

تا آخر عمرت آثارش رو قلبت و مغزت میمونه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
بگو نمیام همین دیگ چیزی نگو ، بزار خودش بیاد دنبالت ، اینقدر هم پیام بلند دیگ نده کوتاه و سرد جواب ب ...

اسکریناروببین

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻