2777
2789
عنوان

دوستان کنکوری و غیر کنکوری عاقل

118 بازدید | 18 پست

دوستان من خودم دوازدهمیم و یه دختر خاله دارم ایشون 28سالشه میخواد امسال باهم کنکور بدیم 

ولی این شرایط رو داره بدظرتون امسال رو چیکار کنه 

1 رشتش یه چیز دیگه و کلا باید ایجاد سابقه کنه هر دوسال رو 

تا الان خونده ولی اشتباه و صفر محسوب میشه تقریبا طفلی دو ساله درگیره و نمیشه 

الان بمونه سال بعد ممکنه سه سال ایجاد سابقه رو قبول نکنند چیکار کنه من میگم فقط دوازدهم را ایجاد سابقه کنه بقیه بمونه سال بعد مشاور بگیره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا با این وضعیت هرکی از کنکور دورتره ثبات روانی درصد موغقیتش بیشتره با این ترمیمی ک الان راه انداختن خیلیا از دور رقابت حذف میشن . ایشون بهتره امسال شرکت نکنن تو سوابق تخصیلی چون اگ امسال کنکور شرکت نکنن نمره ای ک امسال گرفتن ترازش نسبت ب سال بعد کمتره از طرفی فرصت ترمیم یکباره . من پارسال 8000 سدم نرفتم الان رسما ب گوه خوری افتادم

اینکه اشتباه میخونه نیازع مشاور بگیره سمت این معروفای گرونم نره پیگیری اصلا ندارم

از کجا گرفتی من از وقتی دهم بودم این داره میخونه ولی هیچی به هیچی تنها فرد فامیله بنظرم لایق رشته تاپه ولی خیلی وقت سوزوند با اشتباهه خوندن

از کجا گرفتی من از وقتی دهم بودم این داره میخونه ولی هیچی به هیچی تنها فرد فامیله بنظرم لایق رشته تا ...

خصوصیه قیمتشم خوبه میخوای درخواست بده ایدیشو بدم بهش بدی گناه داره🥺

مجرده؟اگر هست نشد نداره ولی متاهل سختهمشاور بگیره و هیچی مثل نظم در برنامه‌ریزی نیست

اره‌مجرده امروز داشتیم صحبت میکردیم گفت تا سال بعد من سی ساله میشم و اینا نمی‌دونم درکش نمیکنم گفت همش تو کتاب بودم الآنم هیچی به هیچی

منم دوست داشتم می‌خوندم ولی  سنم بالاست...بنظرم دخترخالت زودتر شروع کنه پرقدرت...که بعدها مث من پشیمون نشه....امسال دوازدهم نهایی رو بخونه..سال بعدش هم سوابق یازدهم و دهم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....