2777
2789
عنوان

خودمو میکشم😭🖤💔نمیتونم دیگه

200 بازدید | 15 پست

سلام

دوستان من و همسرم عاشقانه همدیگرو دوست داشتیم و ازدواج کردیم مادر شوهرم راضی به ازدواج مون نبود خلاصه ی مدت باهم زندگی کردیم 

تا ی مدت میونه من و شوهرم شکر آب شد

ی مدت شوهرم رفت سمت خانوادش خیلی،باهام بد شد طوری ک هر چی خانوادش میگفتن میومد ب من و مادرم فوش میداد و هر شب ۴۰ دقیقه تصویری یا مادرش حرف می‌زد

شب آخری ک پیشم بود ۴۰ دقیقه تصویری با مادرش حرف زد بعد شام خوردیم‌چایی اوردم یهو دیدم رو هر برنامه گوشیش ی رمز گذاشته گفتم چرا این کارو کردی؟!گفتش مادرم گفته بزار ک پیام هامونو نخونه

منم بغض کردم گفتم باشه بعدا در موردش حرف می‌زنیم چایی مو برداشتم رفتم ی گوشه نشستم دیدم لیوان چایی و ریخت روم و قندون و زد،شکست یهو گفتش مادر جن 

دت بهت اینا رو یاد میده منم گفتم ج*ن* د*ه مادر توعه نه مادر من اومد کتکم زد بدجور و زنگ زد خواهرش،ک فردا طلاق شو میدم و این حرفا یهو خواهرش اومد زنگ همسایه رو زد اومد بالا ی سیلی بهم زد و داداش شو برداشت و رفت از آین قضیه ۵ ماه میگذره

۸ ما التماس شو کردم ک برگرد برنگشت طلاقمم داد😭🖤

تو این ۸ماه افسرده شدم قرص خوردم موهامو از ته ماشین کردم دلتنگشم همین

آه من نگيره آه بچم میگیره نه؟بچم ۲ سالشه پبش خودمه 

نمیگم اون مقصره کلا شاید ۵۰ من ۵۰ اون ولی نباید بخلطر خانوادش تنهام میذاشت نه؟

دعا کنید بمیرم چون دلتنگشم دیگ نمیتونم تحمل کنم

اون روز زنگ زدم دامادش 

دامادش حکم داداشش و داره 

زنگ زدم گفتش اگر فرزاد برگرده باید قید من و خواهرش و بزنه بلاکم کرد

بعضی،هاتون میگید سر همین موضوع طلاقت داد؟!!!!!

دوستان ما هر شب دعوا داشتیم ی،سر مادرش ی شب سر مادرم ی شب سر خواهرش ی شب سر خواهرم 

هرشب استوری هاشو چک میکنم دلتنگشم بخدا

استوری هاشو نگاه میکنم از وفتی ک رفته طلاقم داده یکسره با رفیق هاش بیرونه استوری نمیذاره خوشگذرونی

آخرین حرفش هم اینه ک من واسه آرامش بچم رفتم طلاقت دادم چون بچم آرامش نداشت با دعوا هامون

۱۱ماه شد ک ندارمش دارم دق میکنم هر شب با خانوادش استوری میذاره ک خوش میگذره بهش ولی من دق کزدم اینجا چیکار کنم؟

دوتامون مقصر بودیم کاش ناراحتش نمیکردم کاش هر چی میگفت میگفتم باشه دارم دق میکنممممممم

الهی بمیرم من ک باهاش دعوا نمیکردم کاش هر چی میگفت میگفتم چشم بحث نمیکردم باهاش

ما اطباع هستیم بخاطر اینکه مهریه و نفقه نده فرار کرد رفت افغانستان 

شنیدم نامزد کرده اونجااین پیامم داد بلاگم کرد

((با دعای تو خوشبخت نمیشم و نشدم که با نفرین تو بدبخت بشم ...

چیزی که تو بهم ندادی . من تو روح یکی پیدا کردم که عاشقانه دوسم داره . و میتونه یار ابدیم باشه.

میتونه روح جانمو به ارامش دعوت کنه و این کارو کرده ماهرخم 

اِی وای عزیزم دلم گرفت....

ولی از این که نامزد کرده ناراحت نباش،اگه باتو نتونسته خوشبخت باشه مطمئن باش با بعدی هم نمیتونه

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی ناراحت کننده ست ولی به این فکر کن کسی که آدم رو دوست داشته باشه کتک نمیزنه فحاشی نمیکنه یا حداقل هی تکرارنمیکنه لیاقتت رو نداشت فراموشش کن خودت رو سرگرم کن ومحکم باش 

همه دنیای من R.R.M

باور کن هر چقدر خوندم دیدم با یه آدم اشتباهی ازدواج کردی ،زندگی با این شخص سراسر تحقیر شدن بود، بی خیالش شو ،لیاقتت رو نداشت ،مطمئن باش با کس دیگه ای هم خوشبخت نمیشه ،چون بچه ننه ست و هنوز یاد نگرفته دستی که به ظلم به زنش سیلی زد رو بشکنه ....دوباره ازدواج میکنی ولی صبر کن آدم درستی وارد زندگیت بشه ،آدمی که واقعا قصد زندگی داره ،نه دنبال هرزگی و تنوعه و....قدر خودت رو بدون و فکرت رو مشغول هر چیزی کن غیر از اون ...

و مطمئن باش اگه مادر و خواهرش موقع تو دخالت کردن ،برا این جدیده هم دخالت میکنن و و زندگیش زهرمارش میشه....

اخر سر خودش میبینه همه رفتن پی زندگیشون با زن و بچشون فقط خودشه که تنها مونده...

تو ارزشت خیلی بیشار از ایناست که وقتی کسی بهت نارو زده و ترکت کرده دنبالش بیوفتی...

اونو از ته قلبت فراموش کن و خوشبختیو در مردی جست و جو کن که برات ارزش و احترام قائل باشه و خوشحالی و ارامشت برلش مخم باشه....

اون اقا رو هم به خدا بسپار و مطمئن باش طعم خوشی نمیچشه ...و عشق و عاشقی و این داستاناهم برا اوایله کاره ،؛ازدواج که کنه باز دخالت خانوادش و حسادت هاشون شروع میشه...

ولی من مطمئنم تو اگه از ته قلبت فراموشش کنی و از خدا کمک بخوای و ایرادای خودتم رفع کنی یه عشق پاک و واقعی نصیبت میشه❤❤❤

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
باور کن هر چقدر خوندم دیدم با یه آدم اشتباهی ازدواج کردی ،زندگی با این شخص سراسر تحقیر شدن بود، بی خ ...

تو این مدت تو رابطه رفتم ک بتونم فراموشش کنم

همه شون بخاطر رابطه میان سمت آدم جرا آدم درست پیدا نمیشه😔

تو این مدت تو رابطه رفتم ک بتونم فراموشش کنمهمه شون بخاطر رابطه میان سمت آدم جرا آدم درست پیدا نمیشه ...

ببین تا کامل همسر قبلیت رو از ذهنت خارج نکردی به ارتباط دیگه ای فکر نکن ،وبه هیچ ارتباطی هم غیر از ازدواج تن نده ،ارزش خودت رو حفظ کن .آخر زمان شده.آدم به معنای واقعی کم پیدا میشه ،مردها بیشتر نر هستند تا مرد ،پس ما خانمها باید حواسمون رو جمع کنیم و دل به هر بی سرو پایی ندیممم .