2777
2789
عنوان

شوهرم کیک برا تولدم گرفت دعوام شد کوبوندمش زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 3776 بازدید | 115 پست
عزیزم چقد بد حرف می‌زنی ،دل آدمو بیشتر میشکونی😔من اگه زن نبودم این آقا رو ۱۲ سال با سن کمم تحمل نمی ...

مشکل همون تحمل کردنه .. چرا باید حس بین تو و شوهرت تحمل کردن باشه ؟؟؟

ولی اسی چه دلی داری کوبیدی زمین من ازاین کارا نمیتونم بکنم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین وقتی از درآمد داخل تو چیکارکردی کیکو دیدی ذوق کردی رفتی بدوبدو بوسش کردی بغلش کردی یه عالمه ازخ ...

نه بخدا از در که خبره مرگش اومد.شام درست کرده بودم.کلی به خودم رسیده بودم خیلی مهربون تشکر کردم کلی روی کردم اون بیشعور بازی دراورد

والا من براش کلی رفتم بازار کفش چرم گرفتم با کیک واینا .تازه بخدا تولد خودمم بهم کلی غر زد که این مس ...

اسی ناراحت نشو 

بخدا به پیر به پیغمبر تولد واجب نیست 

بخدا مردا جنبه ندارن 

از این به بعد مناسبتها رو فراموش کن خودت در ارامشی بجاش پول تولد رو پس انداز کن 

من که یادم نیست شوهرم ن روز مادر و ن تولد و ن حتی عیدها رو بهم تبریک گفته باشه 

منم دیگه شدم مثل خودش ن روز پدر و تولدش رو تبریک میگم 

نه بخدا از در که خبره مرگش اومد.شام درست کرده بودم.کلی به خودم رسیده بودم خیلی مهربون تشکر کردم کلی ...

خوب پس شوهرت بی لیاقته

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
آخه راست میگه تو اگر زن بودی یه کبک تو خونه میپختی با شوق و ذوق شوهرتم میومد خانوادتم دعوت میکردی دو ...

😐😐وا عزیزم چه ربطی داره اگه اینجوری باشه باید قنادی تو مملکت نباشه اصلا

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
وا.....اسی گفت برا مادرش میلیونی خرج میکنهبعدم چی ارزونه ؟یا نباید میگرفت یا گرفته دیگه ارزش بداخلاق ...

بعضی کاربرا یه حرفایی میزنن آدم پاش می‌چسبه رو زمین

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
خوشبحالتون من خیلی ترسوم غر غر میکنم ولی تو عمل میترسم حرکتی بزنم

عزیزم🥰دست خود آدم نیس یکی آرومه یکی قاطی من در لحظه هرکاریییی به ذهنم برسه انجام میدم 

عزیزم تولدت مبارک و متاسفم بابت خاطره ی بدی ک برات ساخته شد...ازاین ب بعد یاد بگیر اینو ک توام درحقش ازاین خوبیا نکنی او خونش ازت رنگی تر نیست ک،ادم بی لیاقت همیشه بی لیاقته

اسی ناراحت نشو بخدا به پیر به پیغمبر تولد واجب نیست بخدا مردا جنبه ندارن از این به بعد مناسبتها رو ف ...

آخه این مناسباتی کوچکی رو هم شاد نباشه این زندگی ماشینی به درد نمیخوره پس به چه امیدی آدم باید زندگی کنه.تازه ما مثلا با کلی عشق ‌عاشقی ازدواج کردیم

من کلی هم گریه میکنم

آره دقیقا منم 😕😔